GLAMOUR Women of the Year 2013: Muri Enikő, Tenki Réka, Takács Nóra, Benes Anita és Palvin Barbi harmadszor díjazott.

2013. március 21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A GLAMOUR Women of the Year 2013 gáláról szóló beszámolónkat nem kezdhetjük mással, mint, hogy köszönetet mondunk olvasóinknak, akik az elmúlt három hónapban kitartóan szavaztak a kedvenceikre. Ennek köszönhető, hogy a GLAMOUR Women of the Year mostanra az ország egyik legnagyobb közönségdíjává vált, hiszen az idén már 55 ezernél is többen szavaztak a kedvenceikre.

Szokás szerint idén is öt kategóriában kerestük az év nőit, a GLAMOUR-olvasóinak aktuális példaképeit, és természetesen ezen az estén kiderül, hogy magazinunk olvasóit kit tartanak a legsármosabb magyar férfinak. Szinte már hagyomány, hogy este fél nyolctól folyamatosan érkeznek a gálára a jelöltek és vendégeik az UP! szórakozóhelyhez. Miközben a sztároktól hemzsegő tömeg már a díjátadót várta, a GLAMOUR Online nézői most először élő felvezetőműsort is láthattak, ahol megcsodálhatták többek között az est szenzációját, Gryllus Dorka Twitter-üznetekkel változtatható színű ruháját. A nem mindennapi darab az esemény főtámogatójának, a Magnum jégkrémnek köszönhetően jött létre. A tervezők, a Cute Circiut csapata korábban már Katy Perrynek és U2 zenekarnak is készített fellépőruhákat.

Az este házigazdája, Rákóczi Ferenc 9 óra táján nyitotta meg az ötödik GLAMOUR Women of the Year gálát. Az első díjat lapunk főszerkesztője Maróy Krisztina adta át. A GLAMOUR társadalmi díja, az év hősnője díj az egyetlen, amelyet nem az olvasók szavaznak meg, hanem a szerkesztőség adja olyan nőknek, akik fontos és példaértékű társadalmi munkát végeznek. Idén a díjat a Figurka Design vezetője, Csernus Ágnes vette át. A teljesen kézzel készített babákat a cég csökkent értelmi képességű dolgózokkal alkotja meg.

Az év divattervezője kategóriájában idén először Végh Sarolta személyében kiegészítőtervezőt is jelöltek az olvasók. A Dalaarna vezetője Benes Anita, a fiatal Sármán Nóra, a különleges betonruhákat készítő Ivánka Katalin mellett a még mindig nagyon fiatal háromszoros jelölt, Szegedi Kata izgulhatott a díjért. Lakatos Sándor divattervezőtől végül az esküvői ruhák hazai mestere, Benes Anita vehette át a díjat.

Az év műsorvezetője kategóriában D. Tóth Kriszta, Iszak Eszti, Orosz Barbara és Vágó Piros mellett Takács Nórát jelölték a GLAMOUR-olvasói, és végül utóbbi vehette át a GLAMOUR Women of the Year-díjat Szente Vajktól. A legjobb énekesnő díjának átadója a manapság a hangjával is hódító Lakatos Márk volt. A stylist az erős mezőnyből végül Muri Enikő nevét húzta elő a pink borítékból, idén az X-Faktor üdvöskéje kapta a legtöbb szavazatot az olvasóktól. Muri Enikőt annyira meghatotta a GLAMOUR olvasóinak díja, hogy még el is pityeredett örömében.

A GLAMOUR már többször szerepeltetett magyar topmodelleket a címlapján így nem véletlen, hogy az év modellje kategóriára iránt mindig nagy az érdeklődés. Idén Axente Vanessa fantasztikus nemzetközi berobbanása miatt, sokan számítottak rá, hogy Palvin Barbarát megszorongathatják. Az évről-évre egyre izgalmasabb anyagokkal előálló Srej Zsófi, vagy a nemzetközi színtéren szárnyaikat bontogató Bogár Niki és Szikszai Johanna is joggal reménykedhetett. Végül a Magnum képviselőjétől Palvin Barbara vehette át a GLAMOUR Women of the Year-díjat, aki ezzel abszolút rekorder lett, hiszen zsinórban harmadszor kapta meg az olvasóktól az elismerést. Palvin Barbi szavatartó lány, hiszen megígérte, hogy cigánykerekezik a színpadon, ha megint nyer, és a fotósok legnagyobb örömére beváltotta ígéretét!

Minden díjazott a színpadon!

A legnehezebb talán az év színésznője kategóriájának megjósálsa lehetett, hiszen itt nagyon kiegyensúlyozott volt a mezőny. A divatfotós Zsólyomi Norbert talán a nyertest, Tenki Rékát lepte meg a legjobban azzal, hogy az ő nevét olvasta fel a GLAMOUR pink színű borítékjából.

A végére maradt a plusz kategória a legsármosabb férfiaké, ha színésznőké kiegyensúlyozott kategória volt, akkor ez duplán igaz erre a kategóriára. Éder Krisztián, Vastag Csaba, Caramel, vagy az olimpiai bajnok vívó, Szilágyi Áron bármikor nyerhetne egy ilyen szavazáson, de ma este mégsem ők, hanem a Carbonfools frontembere, a korábbi modell, Fehér Balázs lett az elmúlt év legsármosabb pasija, és a GLAMOUR-olvasók ízlését talán senki nem vitatja.

A GLAMOUR Women of the Year 2013 gálája Moni`s ékszerbemutatóval zárult, és a hivatalos rész után, a vendégek természetesen hajnalig folytatják a bulizást.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 módszer a szakértő szerint, hogy ne a szeretteid szenvedjenek a téged ért stressz miatt

glamour plusz ikon 7 módszer a szakértő szerint, hogy ne a szeretteid szenvedjenek a téged ért stressz miatt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

5 fürdőruha nyárra, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! (x)

5 fürdőruha nyárra, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)