Lily Collins - Az új Lancôme Szépségnagykövet

2013.október.4.

A Maison Lancôme örömmel jelenti be új márkanagykövetének érkezését, Lily Collins személyében.

Lily Collins - Az új Lancôme Szépségnagykövet
Fotó: BarwerdVanDerPlas/Lancôme

Hollywood újdonsült csillaga, Lily Collins idejét szülőhazája, Anglia és jelenlegi lakóhelye, az Amerikai Egyesült Államok között osztja meg. Európai és amerikai felmenőkkel, egy balerina unokájaként, Lily egy olyan világban nevelkedett, ami ösztönözte az elme kíváncsiságát, a művészi törekvéseket és a felfedezés iránti vágyat. Kezdetben az újságírás felé tekintgetett, mielőtt káprázatosan debütált a The Blind Side (A szív bajnokai) című filmben Sandra Bullock-kal. 2009-ben a Mirror Mirrorban (Tükröm, tükröm) tűnt fel, a Lancôme másik szépségnagykövete, Julia Roberts oldalán. Következőnek 2014-ben láthatjuk viszont a filmvásznon, a Love, Rosie című romantikus komédiában, amely az ír szerző, Cecelia Ahern: Where Rainbows End (Ahol a szivárvány véget ér) című művének adaptációja.

Lily Collins szabadszellemű, magabiztos, csillogó és kifinomult szépség, rendkívül hasonlít az ikonikus Audrey Hepburn-re, és 2014 januárjától a Lancôme-ot fogja gazdagítani tehetségével és üdeségével, a tavaszi French Ballerine sminkkollekcióval kezdődően.

"Hatalmas megtiszteltetés és kiváltság, hogy kiválasztottak és a Maison Lancôme-ot képviselhetem. Mindig csodáltam, hogy a Lancôme márka mennyire egyedülálló és megkülönböztető elismeréssel adózik a belső szépség, a báj, az elegancia és a tökéletes ragyogás iránt. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy bekerülhetek a világ egyik legnagyobb presztízsű márkájának leginspirálóbb női nagykövetei közé. Valóban egy álom vált valóra" - avat be Lily Collins.

"Bájával, kecsességével, és élés eszével Lily Collins tökéletes megtestesítője a Lancôme szerinti nőiességnek. Nagy örömünkre szolgál, ez az együttműködést Lily-vel, aki a ragyogás megújult felfogását és fiatalosságot fog hozni a Lancôme-ba" - jelentette ki Françoise Lehmann, a Lancôme nemzetközi ügyvezető igazgatója.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak