Lopva belenézek a kirakatokba, ahol visszatükröződik az alakom. Igazán hálás vagyok az orvosomnak - Ilyen eredmény született a Bernadett mellplasztikai műtétje után

Szponzorált tartalom

2019.július.8.

Közel egy hónappal ezelőtt zajlott le az a mellplasztikai műtét, amelyre áprilisban a Budapest Plasztikai Intézet írt ki pályázatot egy rászoruló, önbizalomhiányban szenvedő hölgy számára. A szerencsés nyertes május 30-án túl is esett a műtéten, és interjúnk során megosztotta velünk tapasztalatait, és az eredményt is.

"Mindenkinek köszönöm, aki bármilyen formában jelen volt a műtétem során, mert hihetetlenül sok pozitív energiát adtak a kedvességükkel, a törődésükkel. Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ilyen csodában lesz részem" – mondta pályázat kiválasztottja. Bizony, ki hinné, de már három hónap is eltelt azóta, hogy Szabó Bernadett, a Gyöngyösön élő, kétgyerekes édesanya beadta pályázatát a Budapest Plasztikai Intézet felhívására. Azóta pedig nemcsak kiválasztották a műtétre, de már új külsejét is élvezheti!

Bernadett régi vágya volt, hogy újra magabiztosan, nőies idomokkal jelenhessen meg. Ő ugyanis két gyermeke megszületése után is tett a bomba formáért: a szüléseket követően edzett, diétázott, és mindkét alkalommal sikerült visszanyernie eredeti alakját. Ám a súlyingadozás a melleire nem volt jó hatással: ezzel járó viszontagságait fejtette ki jelentkezésében is, amelynek körülményeiről, valamint a kiválasztásáról és a reményeiről korábbi cikkünkben számoltunk be részletesebben. Most viszont úgy tűnik, véget ért a leszálló ág: május 30-án zajlott le ugyanis az a műtét, amelynek során helyrehozták Bernadett szülés során megereszkedett melleit.

"A műtét előtt a doktor úr berajzolta a szükséges vonalakat, amely alapján kialakult a végeredmény. A beavatkozást altatásban végezték és pozitív jel volt számomra az is, hogy éppen a korábban megismert aneszteziológus doktornő figyelt rám a műtét alatt. A műtét után a fájdalomcsillapítók és a kórházban dolgozók mosolya sokat segített a fájdalom csökkentésében. Inkább izomláz jellegű és kicsit feszítő érzés volt a mellkasomban, de ez a cél érdekében alig okozott gondot. Az új külső az első hetekben számomra idegen volt, a sok év alatt hozzászoktam egy kicsi mérethez" – emlékezett vissza az operáció körüli napokra a szerencsés nyertes.

Az elmúlt egy hónapban Bernadett szépen felépült és elkezdhetett hozzászokni az új külsejéhez. Mostanra már azt mondja, hogy nem érzi idegennek az implantátumot, kezd formát adni a testének. A varratok is szépen gyógyulnak, felszívódnak, hiszen, ahogyan azt ki is emelte, az orvosa, Dr. Molnár Béla Ákos észrevehetetlen vonalakkal dolgozott. Egy hét után pedig már újra munkába is állhatott! "Most, egy hónappal a műtét után lopva belenézek a kirakatokba, ahol visszatükröződik az alakom. Igazán hálás vagyok az orvosomnak, hogy egy teljesen természetes, vonzó nő tekint vissza ilyenkor. Magabiztosabb, mosolygósabb és nőiesebb lettem, amit a környezetem is örömmel fogad. Időnként kell kontrollra mennem, de semmiféle utókezelésre nincs szükség. A Mentor-implantátum igazán tökéletes választás volt" – mesélte boldogan.

Ettől kezdve már semmi sem gátolja a teendői elvégzésében. Bernadett újra önbizalommal a szemében tekint a jövőre, szeretne ugyanis visszatérni a futáshoz, versenyeken indulni, a magánéletében zajló építkezést sikeresen lebonyolítani, és az idei karácsonyt pedig már egy sikeres nyelvvizsga büszke tulajdonosaként ünnepelni.

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!