Ma van az Óceánok Világnapja! Felejtsd el a környezetszennyező mikroműanyagokat!

2020.június.8.

Ahogy közeledik a nyár, mi is egyre inkább vágyunk a tengerparti hangulatra. Bár fizikailag idén kevesebben juthatunk el, saját fürdőszobájában mindenki meg tudja teremteni ezt az életérzést. Hogy hogyan is? Mindössze néhány frissítő, tengeri sós termékre lesz szükséged!

Nem meglepő, hogy egyre több kozmetikai cég ismeri fel, mennyire fontos, hogy az általuk gyártott termékek amennyire csak lehetséges környezetkímélő tulajdonságokkal rendelkezzenek. Értjük ez alatt a rengeteg mikroműanyagot, és a sokszor teljesen felesleges csomagolást is, mely az évek során hatalmas károkat okoz a tengerek élővilágában. A LUSH Cosmetics számára szerencsére ez sosem volt kérdés. Az Óceán Világnapja alkalmából a márka elhozta neked a legmenőbb és leginnovatívabb tengerisós termékeit, melyekkel bűntudat nélkül varázsolhatsz vakációhangulatot a fürdőszobádba, sőt, azt is elárulják, miért érdemes beépítened ezt a csodás összetevőt a mindennapi rutinodba!

"A tengeri só kézi gyűjtésének hagyományos módja a rossz gazdasági helyzetben lévő területeken is lehetővé teszi a foglalkoztatást. A Magyarországon kapható LUSH termékekbe a horvátországi Ninből és más sómedencékből szerezzük be a tengeri sót - ezzel egyrészt támogatjuk a költöző madarak természetes élőhelyeit és megvédjük őket az orrvadászoktól, másrészt életben tarthatjuk a só begyűjtésének hagyományos módszereit és munkát adhatunk a helyi családoknak" - áll a Lush ünnepi közleményében

Hogy miért szeretjük a tengeri sót a kozmetikumokban?

Gazdag nátriumban, magnéziumban és más, tengervízben található ásványokban. Annak érdekében, hogy a termék öntartósító legyen, a benne lévő tengeri só tiszta és kezeletlen, ami tökéletes a bőrre és a hajra. Hajápolási termékekben biztosítja a megfelelő tartást és értékes ásványi anyagokkal táplálja a fejbőrt.

Bőrradírként a durva és finomabb szemű tengeri só eltávolítja az elhalt hámsejteket, ásványi anyagokkal táplálja a bőrt, illetve antiszeptikus és bőrösszehúzó hatású is. Serkenti a vérkeringést és ragyogóvá varázsolja az arcszínt. Egy másik bónusz: a tengeri só a megfelelő mennyiségben felhasználva természetes tartósítószer, amely távol tartja a káros mikroorganizmusokat.

Íme a legszuperebb tengerisós termékek!

1. Ocean Salt öntartósító arc-és testradír 3990 Ft/120 g
2. Big Blue fürdőgolyó 1690 Ft/db
3. Turtle zselébomba 1790 Ft/db
4. Blue Gardenia Salt Cube fürdőbomba 1690 Ft/db
5. Flyway Hair szilárd sampon 2990 Ft/db
6. Sea Vegetable szappan 1690 Ft/100 g
A termékeket keresd a www.hu.lush.com oldalon és a LUSH Cosmetics üzletekben!

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell