Magyarországra is megérkezett a MAC X Whitney Houston kollekció

Bár elcsépelten hangozhat, de az igazi szépség valóban belülről fakad. Mindenkiben megtalálhatjuk a szépet, ami sokszor olyan apró dolgokban mutatkozik meg, mint például egy kedves mosoly. Többek között ezt a fontos üzenetet is közvetíti a hazánkban most debütáló Mac Cosmetics X Whitney Houston kollekció.

Megérkezett hazánkba a Mac X Whitney Houston kollekció!
Megérkezett hazánkba a Mac X Whitney Houston kollekció!
Fotó: MAC Cosmetics/Glamour

Kevés különlegesebb márkát tudunk, mint a Mac Cosmetics, és ez nem csak azért van, mert a termékeik rendkívül innovatívak, kortól és nemtől függetlenül bárki használhatja őket és minden ígéretüket beváltják. Figyelnek a környezettudatosságra: a 'Back to Mac' program keretein belül ha hat darab kiürült, teljes méretű terméket visszaviszel, választhatsz magadnak egy rúzst. Kiállnak a jó ügyekért: a Viva Glam rúzsok bevétele száz százalékban a Mac Aids alapítványnál landol. A sminkelés szerelmeseinek pedig a minden évben megjelenő, elképesztően gyönyörű karácsonyi darabok mellett többször is kedveskedik a márka rendhagyó darabokkal, nemrégiben megjelent, limitált kiadása a hatszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő, színésznő, modell és producer örökségét ünnepli. Ismerd meg a MAC X Whitney Houston kollekciót!

A ragyogás képviseletében

Ki az, aki ne hallotta volna még Whitney Houston nevét, vagy legalább néhány ikonikus dalt a világhírű énekesnőtől? Nem sokan. Ez nem is csoda, hiszen Whitney Houstont a huszadik század egyik legnépszerűbb pop/R&B előadójaként tartja számon a világ, művei a mai napig nem szenvednek hiányt az elismerésekben. Színpadi jelenlétéhez mindig hozzátartozott a kifinomult, nőies megjelenés, mindegy, hogy az éppen az ajkak vagy a szemek hangsúlyozásában mutatkozott meg.

Ennek szellemiségében született meg a MAC X Whitney Houston kollekció, melynek keretein belül négy csodás rúzs árnyalat, két szájfény, két pirosító, egy highlighter, egy szemhéjpaletta, egy műszempilla és egy sminktáska közül válogathatnak a rajongók a készlet erejéig. A kollekció darabjai minden bőrtónust kiszolgálnak, a termékek tökéletesen helytállnak egy nappali smink elkészítéséhez, valamint egy estihez egyaránt.

A luxus és az ökotudatos szemlélet találkozása: Itthon is elérhető a Chanel N°1 bőrápoló termékcsalád

Whitney szépsége mindig feltűnő és eredeti volt, bár sosem túl hivalkodó vagy elidegenítő, ahogy ez a csodás négy rúzsárnyalat is bizonyítja. A színek közül minden bőrtónus talál hozzá passzolót, akkor is ha a szemhangsúlyos smink mellé keres egy visszafogottabb árnyalatot, vagy ha az ajkait szeretné kiemelni egy élénk, igazán nőies piros rúzzsal.

A szemhangsúlyos sminkrajongóknak szintén kedveskedett a márka, egy ugyanúgy mindennapos használatra és esti smink elkészítéséhez is alkalmas paletta is megjelent a limitált kollekción belül. A nyolc csodás árnyalatból álló szemhéjpaletta minden, amire szükséged van, ha fel szeretnéd idézni magadon Whitney ragyogó tekintetét! A színek között egészen a csontszíntől az ébenfeketéig mindent megtalálsz, ha egy igazán klasszikus megjelenésre vágysz.

Az énekesnő arcát igazán jellegzetes, csontos vonások jellemezték, azonban ő erre még szeretett rásegíteni a smink segítségével, méginkább hangsúlyozni erős vonalait. Az ikonikus szépség egyik megtestesítőjeként nála is alapvetés volt az egészséges, harmatos bőr, ennek érdekében orcáit finom pírral emelte ki.

A MAC X Whitney Houston kollekcióban találhatsz két, egy hideg és egy meleg tónusú pirosítót, amik a legfinomabb fénylő szemcsék segítségével üde ragyogást kölcsönöznek az arcbőrnek.

Ha imádod a szépség témakörét, ezeket se hagyd ki:

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói