Másnapos arc? Soha többé.

2015.december.31.

Egyes nők hogy fantasztikusan néznek ki több óra bulizás után, mások pedig rémesen néznek ki két óra tánc és egy pohár pezsgő után is.

Kárelhárítás
A legeslegrosszabb, ha a sminkedben alszol el. Annál, ha nappali sminkben alszol el, csak az rosszabb, ha ezt teljes esti, buli-sminkben teszed. Több a felvitt alapozó, pirosító, szemsmink és még sorolhatnánk. Ráadásul feltehetően még több láthatatlan szennyeződés telepedik meg a bőrödön is, ami az esetlegesen fogyasztott alkohol hatására még a levegő útját is elzárja. Ha mégis elaludtál volna, reggel jó alaposan szedd le a sminked, mosd át többször friss, tiszta hideg vízzel, tégy fel szalicilsavat tartalmazó hidratálót, hogy megelőzd a pattanások és mitesszerek kialakulását.

Ragyogj!
A hideg víz alapvetően felfrissít a bőröd, ha pedig puffadt, bedagadt a szemed, akkor tégy fel szemkörnyékápoló tapaszt. Több márka kínál már ilyen terméket és hidd el, ezek tíz perc alatt képesek csodákat művelni. Buli utáni másnap célszerű ragyogásfokozó összetevőket tartalmazó krémet felvinned, továbbá egy krémes pirosító is remekül feldobja a külsőd. A pirosító élettelibbnek mutatja az arcod, sőt olyan lesz a ragyogásfokozó krémmel kombinálva, mintha a hétvégéd a szabadban töltötted volna, nem pedig egy klubban.

Takarítsd el a rendetlenséget
A sötét karikákat kiválóan elfedheted sárgás alapú korrektorral. Ha erre teszed fel a saját, egyébként hagyományosan használt korrektorod, senki nem veszi majd észre a turpisságot.


Ez is érdekelhet

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai