Másnapos arc? Soha többé.

2015.december.31.

Egyes nők hogy fantasztikusan néznek ki több óra bulizás után, mások pedig rémesen néznek ki két óra tánc és egy pohár pezsgő után is.

Kárelhárítás
A legeslegrosszabb, ha a sminkedben alszol el. Annál, ha nappali sminkben alszol el, csak az rosszabb, ha ezt teljes esti, buli-sminkben teszed. Több a felvitt alapozó, pirosító, szemsmink és még sorolhatnánk. Ráadásul feltehetően még több láthatatlan szennyeződés telepedik meg a bőrödön is, ami az esetlegesen fogyasztott alkohol hatására még a levegő útját is elzárja. Ha mégis elaludtál volna, reggel jó alaposan szedd le a sminked, mosd át többször friss, tiszta hideg vízzel, tégy fel szalicilsavat tartalmazó hidratálót, hogy megelőzd a pattanások és mitesszerek kialakulását.

Ragyogj!
A hideg víz alapvetően felfrissít a bőröd, ha pedig puffadt, bedagadt a szemed, akkor tégy fel szemkörnyékápoló tapaszt. Több márka kínál már ilyen terméket és hidd el, ezek tíz perc alatt képesek csodákat művelni. Buli utáni másnap célszerű ragyogásfokozó összetevőket tartalmazó krémet felvinned, továbbá egy krémes pirosító is remekül feldobja a külsőd. A pirosító élettelibbnek mutatja az arcod, sőt olyan lesz a ragyogásfokozó krémmel kombinálva, mintha a hétvégéd a szabadban töltötted volna, nem pedig egy klubban.

Takarítsd el a rendetlenséget
A sötét karikákat kiválóan elfedheted sárgás alapú korrektorral. Ha erre teszed fel a saját, egyébként hagyományosan használt korrektorod, senki nem veszi majd észre a turpisságot.


Ez is érdekelhet

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?