Meghan Markle és Cameron Diaz kedvence ez a szépségápolási termék, és most te is végre kipróbálhatod

2019.június.30.

A hollywoodi filmsztárok, celebritások és az amerikai spák közönségének évtizedek óta töretlenül kedvenc bőrápolási márkája, a kanadai székhelyű Éminence Organic Skin Care kezeléseit már az Aria Hotel Budapest wellness részlegén, a Harmony Spa-ban is élvezheted. Mi kipróbáltuk és az élmény semmihez sem hasonlítható.

Amint belépsz az Aria Hotel Harmony Spa-jába a levegőben érzed a luxust, a kényeztetést, és az Éminence termékekkel végzett kezelések, masszázsok csak tovább erősítik benned ezt az érzést. A Spa személyzete kedves, minden kérésednek eleget tesznek és az a legfontosabb számukra, hogy te jól érezd magad.

A többek között Cameron Diaz, Bradley Cooper, Meghan Markle, Eva Longoria, Victoria Beckham és Hugh Jackman kozmetikai favoritjai között szereplő termékek eddig Magyarországon nem voltak elérhetőek. A cég szigorú minőségbiztosítási követelményeinek megfelelően az állatkísérlet nélkül, önkéntesek bevonásával fejlesztett biodinamikus termékek GMO-, SLS-, parabénmentesek, valamint Demeter tanúsítvánnyal rendelkeznek. A márka csak olyan spákban érhető el, amelyekben az Éminence oktatási programjában is képzett szakemberek alkalmazzák és ajánlják a megfelelő kezeléseket, valamint termékeket. A Harmony Spa Budapest ehhez a nemzetközi közösséghez csatlakozott és masszőrei, kozmetikusa a lehető legmagasabb szaktudással kényeztetik a bőrödet annak függvényében, hogy melyik kezelést választod, de a választásban is segítségedre lesznek. Utána pedig semmi dolgod, csak élvezni ezt a fantasztikus élményt.

Íme Kim Kardashian új sminkterméke, ami felforgatta az internetet

Íme Kim Kardashian új sminkterméke, ami felforgatta az internetet

A legjobb, hogy miután extrán ellazultál a kezelést követően, akkor lehetőséged van tovább élvezni a relaxálást a Harmony Spa medencéiben, jakuzzijában és szaunavilágában.

Nemcsak azért ajánljuk az Éminence termékek és a kényeztető kezelések kipróbálását, mert vitathatatlanul csodálatosak, hanem azért is, mert ez egy tudatos környezetkímélő és jótékony döntés is lesz a részedről. Az Éminence Kids Foundation az egyik alapító tag személyes történetét alakította társadalmi misszióvá három éve: gyermekkori leukémiában szenvedett és terápiáját édesanyja organikus élelmiszereken alapuló kúrával egészítette ki. A cég alapítványának célja minden hasonló kezelés alatt álló gyermek számára tápanyagokban gazdag organikus élelmiszert biztosítani. Máig közel nyolcvanezer adag bioételt juttattak el gyerekekhez világszerte, többek között a Tűzoltó utcai klinika betegeihez is. A felnövekvő generációk iránti felelősségvállalás részeként a cég olyan papírt használ a csomagolásokhoz, amelynek alapanyaga felelős erdőgazdálkodást igazoló tanúsítvánnyal (FSC) bír, a feliratokhoz szójából készült tintát használnak, és minden eladott termék után elültetnek egy facsemetét is. Az Éminence fennállása óta eddig 11 millió fával gyarapította a Föld zöldfelületét a Forest for Future program részeként.

Az Éminence Organic Skin Care termékei helyet kaptak több Oscar-díjátadó győztesének ajándékcsomagjában, és olyan világsztárok tartják számon a kedvenceik között, mint Jennifer Lawrence, Liv Tyler és Cameron Diaz, aki az Éminence széles termékpalettájának egyik legsikeresebbje, a tíz éven át fejlesztett, biodinamikus minősítésű arcápoló olaj (Facial Recovery Oil) nélkül el sem indul a strandra.

Rengeteg (tényleg!) vizet iszik a szépségkirálynő, de ragyog is a bőre

Rengeteg (tényleg!) vizet iszik a szépségkirálynő, de ragyog is a bőre

Tizenkét speciális kezelés élvezhető a Harmony Spa Budapestben, valamint az Éminence Organic Skin Care világhíres biodinamikus termékei is megvásárolhatók az Aria Hotel Budapestben. Időpontfoglalás és további információk: https://harmonyspabudapest.com/hu/

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex