Meghan Markle tökéletes hullámainak titka: így sajátíthatod el

2022.május.15.

Több mint két év elteltével Sussex hercegnéje és fodrásza, George Northwood idén tavasszal végre ismét találkoztak egymással. Sok más emberhez hasonlóan őket is elválasztotta a világjárvány, nem mellesleg a távolság is egy óceánnyi volt közöttük.

Meghan Markle tökéletes hullámainak titka: így sajátíthatod el
Fotó: Getty Images

Utoljára még a 2020-as Endeavour Awards előtt dolgozott együtt Meghannal és Harry herceggel a Buckingham-palotában. Akkor még csak tervezték a hágai Invictus Games-t, és amire aztán végül csak két évvel később került sor - ez egyben arra is jó alkalom volt, hogy ismét találkozzanak.

Amint megérkezett Hollandiába, Northwood egyenesen meglátogatta a házaspárt, derül ki a Vogue cikkéből. A találkozás amellett, hogy mindannyiuk számára örömteli volt, a rajongók számára is sok inspiráló pillanatot okozott. Northwood ugyanis csakúgy, mint annyiszor korábban - a tökéletes esküvői frizurától a királyi körút számtalan megjelenéséig kiváló frizurák sorozatát készítette el Meghannak, aki hosszabb idő után újra reflektorfénybe került a férje által alapított rendezvényt támogatva.

Az összes megjelenés közül Meghan frizurái tekintetében a legfigyelemreméltóbb talán az volt, amikor tökéletes fényes hullámokkal jelent meg, amelyek meseszépen omlottak a krémszínű blézerére. Northwood ennek apropóján el is árulta, hogyan készíthetünk mi is ilyen csodálatos hullámokat. A folyamat szerencsére roppant egyszerű: hajmosás után csupán annyi a dolgunk, hogy óvatos mozdulatokkal középen elválasztva simára fésüljük és fújjuk. Ezután már csak egy nagy hajsütővasra van szükségünk.

Fotó: Getty Images

Ha a kezünkben van a hajsütővas, kisebb részletekben, nagyjából egyforma méretű tincseket kreálva haladjunk végig a fejünk körül. A tövek és a hajvégek helyett a középső hajrészekre összpontosítsunk, hogy inkább hullámos, mintsem göndör végeredményt kapjunk. Miután kivettük a csiptetőt az egyes hajtincsekből, húzzuk kissé egyenesebbre a hajunkat, hogy lágyabb hatást érjünk el, mire teljesen lehűl. A végén az ujjainkkal vagy egy gyengéd hajkefével igazgassuk meg a hajunkat, egy kevés fényesítő sprayt is fújjunk rá, és már el is készültek az álomszép hullámok.

Ez is érdekelhet

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint