Megnyílt Budapest első Wax in the City stúdiója

2014.december.22.

Mi is kipróbáltuk, és csak ajánlani tudjuk a Wax in the City stúdiót. Gyönyörű környezetben, kellemes hangulatban, teljesen elérhető árakkal, csúcsminőségű termékekkel és képzett depiladorákkal várnak rád. Ezen felül különböző kedvezményeket vehetsz igénybe, valamint bőrápoló termékeket is vásárolhatsz a Nyugati téri stúdióban. Próbáld ki te is!

A WAX IN THE CITY 2005-ben nyitotta meg első, kizárólag gyantázásra specializálódott waxing stúdióját Berlinben. A WAX IN THE CITY a vezető nemzetközi waxing stúdióláncok közé tartozik 22 stúdiójával Németországban, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Írországban, Magyarországon és Svájcban.

Mi a WAX IN THE CITY sikerének titka? Abban segít az embereknek, amihez a legjobban ért: szőrtelenít, mégpedig azokon a testrészeken, ahol a szőrzetnek semmi keresnivalója – lábszáron, karon, intim területeken, a háton vagy az arcon. A WAX IN THE CITY kizárólag bőrkímélő meleggyantával dolgozik, a szőrtelenítést pedig professzionálisan képzett depiladorák végzik heti hat napban. A WAX IN THE CITY férfiak és nők számára kínál professzionális, higiénikus és diszkrét szőrtelenítést kellemes környezetben.

A WAX IN THE CITY kizárólag kifogástalan minőségű méhviasz alapú meleggyantát alkalmaz. A tükörsima bőr a waxing eredményeként tartósan, több hétig megmarad, és ezáltal egyedülálló érzést biztosít. A WAX IN THE CITY-nél a gyantát papírcsík nélkül húzzák le, ami különösen alaposan távolítja el a szőrszálakat a hagymával együtt, szinte fájdalommentesen. A gyanta speciális receptje tudományos kutatások eredménye alapján kerül összeállításra Svájcban, kizárólag a hálózat részére.

Speciális tulajdonságainak köszönhetően a WAX IN THE CITY-nél alkalmazott gyanta alkalmas a test minden területének kezelésére, még érzékeny bőr esetén is. A bőrt az optimális eredmény elérése érdekében a kezelés előtt és után hamamelis vízzel és egy ápoló spray-vel kezelik. Már az első waxing után érezhető, hogy az újranövő szőrszálak puhábbak és gyengébbek, és minden egyes alkalom után egyre ritkábban nőnek.

A WAX IN THE CITY Body Care a vállalat által kifejlesztett testápolási termékcsoport, amely a bőr szőrtelenítés előtti és utáni ápolását szolgálja. A WAX IN THE CITY Body Care termékek svájci alpesi növények kivonatából készülnek, és 100%-ban természetes és bőrkímélő alapanyagokat tartalmaznak. A hat bőrápolási termék bőrgyógyászatilag bevizsgált, gyártásuk Svájcban történik, mindegyikük EU-s és svájci előírások alapján minősített. A testápolási termékek kizárólag a WAX IN THE CITY stúdiókban, valamint az online shopban kaphatók: www.wax-in-the-city.com/online-shop.

WAX IN THE CITY Budapest - Waxing időpont-egyeztetés nélkül!
1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78., Eiffel Palace Irodaház, fszt.
www.wax-in-the-city.hu

Ez is érdekelhet

Paco Rabanne, a divattervező, aki a hatvanas évek óta hirdette, hogy túlságosan megalkuvóak vagyunk a divatban

Paco Rabanne, a divattervező, aki a hatvanas évek óta hirdette, hogy túlságosan megalkuvóak vagyunk a divatban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói