Megnyitott hazánk eddigi legnagyobb The Body Shop üzlete!

2020.június.25.

Bizonyára még sokan emlékeztek rá, amikor 2012-ben megnyitott az első magyarországi The Body Shop üzlet az Aréna Mallban.

Az azóta eltelt 8 év alatt vidéken és a fővárosban is több üzletükkel találkozhattunk, a mai azonban talán mind közül az eddigi legkülönlegesebb. Ugyanis hosszas előkészületeket követően és a járvány okozta nehézségeket leküzdve ma, azaz 2020. június 25-én a The Body Shop hazai forgalmazója megnyitja eddigi legnagyobb üzletét Budapest szívében.

A Fashion Streeten 153 négyzetméteren, exkluzív belső térrel várják a vásárlókat, az alsó szinten kialakított VIP rendezvényteremben pedig az egyénre szabott smink- és arcápolási tanácsadás mellett exkluzív események is megrendezésre kerülnek majd!

Sheavajas sampon THE BODY SHOP 2390 Ft/250 ml (9,56 Ft/1 ml)

A The Body Shop szépségreceptje a kezdetektől fogva rendkívül egyszerű: természetes alapanyagok, ősi receptek és modern technológia. Az 1987-ben indult, úttörő Közösségi Kereskedelmi program keretében ma már több, mint 20 országból szerzik be értékes, természetes alapanyagaikat és merítenek a helyi közösségek értékes tudásából, ezzel is segítve fennmaradásukat.

5 tuti sminkpraktika a forró nyári napokra

5 tuti sminkpraktika a forró nyári napokra

A Ghánában, kézzel szüretelt és tradicionálisan előállított sheavaj, a Nikaraguából származó szezámolaj, a Kamerunban hagyományos módon begyűjtött méhviasz, az organikus aloe vera és még számos, méltányos kereskedelemből beszerzett kincs gazdagítja minden formulájukat, ráadásul több, mint 100 termékük flakonja újrahasznosított műanyagból készül!

Ez is érdekelhet

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói