Milyen gyantát használj a különböző testrészeidre? Segítünk a szőrtelenítésben!

Promóció

2018.június.6.

Rengeteg különböző szőrtelenítési technika közül választhatunk, lassan már eligazodni is nehéz közöttük. Azonban honnan tudhatjuk, hogy melyik a leghatékonyabb megoldás? A SKINTIM szalonokban időpontfoglalás nélkül tudsz gyantáztatni, a kozmetikusok segítenek kiválasztani a legjobb megoldást. Érdemes benézni hozzájuk!

Kétségtelenül a lábaink és karjaink vannak legtöbbször a szőreltávolítás fókuszában. Ezekre a testrészekre a patronos meleggyantát javasoljuk, mely 2-3 hétig simán tartja a bőrünket.

A hónaljak szőrzetének eltávolítása szintén esztétikai szempontok miatt javasolt. A legfőbb szempont, hogy a hajlatok érzékeny bőrfelületében ne tegyünk kárt. Mi a cukorpasztát javasoljuk, és természetesen szakemberre bízzuk az érzékeny testrészek szőrtelenítését, amellyel 2-3 hétig tartós simaságot érhetünk el!

Ma már kevés olyan ember van, aki életében legalább egyszer ne foglalkozott volna intim területek szőrtelenítésével. A fiatalabb generáció mindennapos rutinjába egyértelműen beépült, az idősebb korosztály pedig a divat hatására próbálja ki ezt a módszert. Ha ezen terület szőrtelenítése mellett döntünk, akkor a kíméletesség és biztonság legyen a legfontosabb szempont, az itteni bőr ugyanis vékony és sérülékeny. Éppen célszerű szakemberre az intim területek szőrtelenítését, a legjobb megoldás pedig a cukorpaszta, amely 3-4 hétre garantáltan megoldja ezt a problémát.

Legutoljára pedig beszéljünk az arcon megjelenő nemkívánatos szőrszálakról, amely esztétikai szempontból a legfontosabb. Mindkét területen fontos, hogy tapasztalt kozmetikus végezze a szőrtelenítést, aki a szőr minősége és mennyisége alapján dönti el, hogy a cukorpasztát vagy a hagyományos meleggyantát használja.

Ez is érdekelhet

Gardróbnapló: A sárga mindig nyerő

Gardróbnapló: A sárga mindig nyerő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk