Mit tehetsz a töredezés ellen?

2016.június.29.

A haj természeténél fogva rengeteg káros hatásnak van kitéve. A légkondicionált száraz levegő, az uszodák klóros vize, vagy az olyan hétköznapi dolgok, mint a hajszárítás és a fésülködés - mind károsítják a hajat. Ráadásul gyakran nem vesszük figyelembe a haj tűrőképességét, így a nem jól megválasztott, esetleg túl gyakori hajfestés, és a nem megfelelő hajápoló termékek használata, vagy a magas alkoholtartalmú hajformázók túlzottan igénybe veszik a hajat. A haj kiszárad, ennek következtében idővel veszít a sejtek közötti kötéseket biztosító lipid- és ceramid tartalmából, a valaha egészségtől ragyogó hajkorona durva tapintású, töredezett végű lesz.

Amikor odafigyelhetsz:


Amikor új hajdísz vásárolsz, nézd meg milyen a kidolgozása. Nincsenek-e rajta éles, eldolgozatlan részek, amikor megsérthetik a hajszálaid.
Ha hővel dolgozó hajformázót használsz, akkor a lehetős legkíméletesebb típust válaszd és használj hővédőt krémet vagy permetet is. Ha a hajtincseid túl sokáig hevíted, akkor azok nagyon komolyan károsodhatnak.
Gondosan válassz fésűt és hajkefét is, hiszen mindennap használod. A vaddisznósörte kefék nagyon jók, de az úgynevezett hajhúzásmentes, gubancolódást gátló kefék is nagyon népszerűek és egyre több gyártó rukkol elő velük.


Próbáltad már a Garnier első olyan hajápoló termékcsaládját, amely Stemoxydine-nal gazdagított és Active Fruit Koncentrátumot tartalmaz? Megőrzi minden egyes hajszál erejét és serkenti a természetes hajnövekedést.

ERŐS, ELLENÁLLÓ ÉS FÉNYES HAJ
10-szer ellenállóbb haj, látható fényesség és érezhető puhaság

1000 ÚJ HAJSZÁL
90 napon belül, akár 1000 új hajszál növekedése

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról