Mutatjuk melyek a legtrendibb tavaszi körmök, ha esetleg kifogytál volna az ötletekből

2022.április.2.

Itt a tavasz és a jó idő, ezért teljesen természetes, ha kedvet kaptál egy új manikűrhöz. Mutatjuk melyek a legtrendibb tavaszi körmök, arra az esetre, ha kifogytál volna az ötletekből!

Mutatjuk melyek a legtrendibb tavaszi körmök
A legtrendibb tavaszi körmök
Fotó: Gettyimages.com

Ha esetleg valami egyszerűbbre, visszafogottabbra vágynál, akkor ez a bézs szín tökéletes lehet. Egyszerűen sose megy ki a divatból, ráadásul egy-két arany kiegészítővel nagyon elegáns hatást tud kelteni.

Mostanában minden közösségi oldal ezekkel az absztrakt, nagyon színes körmökkel van tele, és ez nem is meglepő.

Ez a szín az utóbbi egy évben nagyon felkapott lett, így nem csoda, ha a szalonban egyre több nő szeretné ilyenre csináltatni a körmeit. Igazi élénk, vidám árnyalat, ami egészen biztosan jobb kedvre derít.

Szintén egy mostanában felkapott trend, az elmosódott színkavalkád. Személy szerint, nekünk ez nagy kedvencünk, mert nagyon egyszerű, mégis különleges. Ráadásul ezek a színek olyanok, mint a tavaszi virágok. Tökéletes!

Ha tavasz, akkor napsütés, és nincs is más szín, ami ezt jobban tükrözni tudná, mint a sárga. Ha nem szeretnéd az összes körmödet ugyanazzal a színnel kifestetni, akkor bolondítsd pár foltos mintával, esetleg egy másik színű alappal, és kész is.

Szintén személyes kedvencünk: a smiley és az almazöld találkozása. A tavalyi év után nem meglepő, hogy ez a szín ismét felbukkan, ugyanis hatalmas sikere még most is él. Az apró smiley-k nagyon ötletesen, minden második körmön találhatóak meg, ezzel egy kicsit megbolondítva az összhatást.

Ez a köröm nagyon hasonló, a már korábban bemutatott összemosódott körömhöz, azonban itt a francia manikűr vonalát követve alakítottak ki valami újat. A megszokott ív tovább nyúl vagy eldől, és az egyszerű fehér helyett több szín keveréke jelenik meg. Szintén egy nagyon jó köröm tavaszra, ha az unalmas hétköznapokat szeretnéd valahogy feldobni.

A tavasz nem is lenne az igazi virágok nélkül. Ez a nagyon minimalista, letisztult köröm tökéletes választás lehet azoknak, akik valami többre vágynak, de mégis az egyszerűséget preferálják.

Ha már virágok, akkor muszáj megemlítenünk ezt a csodálatos és nagyon aprólékos munkát is. Ha ez nem sugallja a tavaszt, akkor semmi sem.

Utolsó körmünk nagyon hasonló a már korábban bemutatottakhoz, de mégis más. Ezt is a hagyományos francia manikűr inspirálta, azonban az ívek itt is megnyúlnak, elfolynak. Még egy bizonyíték arra, hogyan lehet feldobni az egyszerűbb stílust. A sárga és a minták keveréke a tökéletes tavaszi napokat ébresztik fel bennünk meg.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő