Nem lenne szabad használni az "öregedésgátló" kifejezést, és azt is eláruljuk, miért

2017.augusztus.22.

Mivel jár az, ha egy nő átlépi az ideálisnak vélt életkorát, és megjelennek az első szarkalábak a szemei körül? Bizony, a legtöbben pánikszerűen kétségbe esnek, és mindent megtesznek, hogy megállítsák, sőt, visszafordítsák ezt a folyamatot. Pedig legyünk őszinték: senki nem marad örökre porcelánbaba, és ez a világ legtermészetesebb dolga.

A szorongásunkhoz nagyban hozzájárulnak a különböző kozmetikai márkák is. Miután minden reklámban azt sugallják felénk, hogy a korosodás egy negatív, elkerülendő és elkerülhető folyamat, könnyen azonosulunk ezzel a gondolattal. Sőt! Reménykedve rohanunk a legközelebbi drogériába, és megvesszük a méregdrága kencéket, "öregedés gátlás" felirattal. Ez a jelző keltette fel az Allure figyelmét is, akik aztán úgy döntöttek, nem hajlandóak többet használni a kifejezést oldalukon.

Láttad már? Cameron Diaz:˝Miért félnék a 40-től?˝ - A színésznő őszintén az öregedésről

Az Allure céljául tűzte ki, hogy lerombolja az idősödésről alkotott negatív képünket, és ahelyett, hogy "lázadnánk" ellene, fogadjuk el az életkorunkkal járó tesi változásokat. Az idősödés igenis lehet szép, sőt örömteli is, hiszen elsősorban annak kellene örülnünk, hogy egyáltalán megélhetjük ezt az életkort. Gondoljunk csak bele: mi néhány apró ránc miatt dühöngünk, míg sokan el sem jutnak eddig az életkorig. Itt az idő, hogy ne "gátolni" akarjuk a természetet, hanem örömmel fogadni minden velejáróját!

Ez is érdekelhet

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet