Nincsen rózsa tövis nélkül - vagy mégis?

2017.március.6.

Igazán rózsás a hangulat a Lancôme háza táján, ugyanis a 2017-es tavaszi kollekciójukat nem más inspirálta, mint maga ez a csodás RÓZSAszínű virág. A kollekció a párizsi álmokat testesíti meg, amiket akár ki is jelenthetjük, hogy a mi álmaink is, nem csak a szerelem városáé. Ez a megújult szín összekapcsolja a könnyed párizsi eleganciát a frissességgel, tisztasággal és gyengédséggel.

Természetes könnyedsége és a fiatalos energiája teszi Lily Collinst különlegessé. Mint a Lancôme nagykövete, megtestesíti a párizsi nők kifinomult báját. Ragyogóbb, mint valaha a Mert és Marcus által készített képeken az éppen virágba boruló rózsafal előtt.

Fotó: Lancome

Ha igazán friss és üde megjelenést szeretnél, nagyon jó helyen jársz, ha újításra vágysz, ugyanis az "Absolutely Rose!" kollekció minden egyes darabja harmóniában van egymással, így egy teljes sminket is elkészíthetsz a termékek segítségével.

Ajánlott fogyasztói ár: 15 800 Ft

Egy fantasztikus paletta, ami mindent rejt, amire szükséged lesz tavasszal. Hat élénk, pasztell és üde árnyalatú szemhéjpúder, mellette pedig elrejtve, az ezüst rekesz alatt három darab ajakrúzs. Ha érzed magadban az újítás vágyát, bármikor kipróbálhatod, kombinálhatod és keverheted. 2017 újdonsága: rétegezz és alkoss!

Mostanság egyre divatosabbak a lágyabb, frissebb hatású pirosító árnyalatok, amik fiatalos külsőt kölcsönöznek viselőjüknek. Nincs más dolgod, mint egy leheletnyit feldobni. Ez ugyan nem a csontosításra lett kitalálva, hanem az örök ifjúság forrásaként.

Három Cushion Blush Subtil árnyalatot köszönthetünk a kollekcióban:

Ajánlott fogyasztói ár: 7 000 Ft


Parisian Lips Le Stylo, a forradalmian új, ajakceruzába épített cushion, melynek két vége van – ami a tökéletes ombre hatásért felel. Krémes állaga hidratálja ajkaidat, az enyhén színezett formula pedig a megfelelő mennyiségű pigmentnek köszönhetően tökéletes színt biztosít.

Ajánlott fogyasztói ár: 6 500 Ft

A Juicy Shaker talán már nem újdonság a számodra, de ezt az árnyalatot imádni fogod. A Top Gum #343 élénk színnel éri el, hogy ragyogóan mosolyogj. Illata édes, akár a rágógumi, ami a régi gyermekkori emlékeket idézi elő.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!