A bőrfeszesítés mestere ez az új termékcsalád

2021.április.11.

Minden nő tudja, hogy az egyik legfontosabb dolog a bőrápolásban, amelyet kortól függetlenül egyikünk sem felejthet el, az a hidratálás. Csak a bőrben lévő elegendő mennyiségű víz képes ugyanis sima, üde és ragyogó megjelenést varázsolni. Éppen ezért a NIVEA új termékcsaláddal érkezik a piacra, amely képes kettőzött erővel beindítani a hialuronsav aktivitást a bőrben. A NIVEA Hydra Skin Effect arcápoló és -tisztító termékek tökéletes elemei lesznek a tavaszi megújulásnak.

A bőrfeszesítés mestere ez az új termékcsalád
Fotó: Getty Images

Az új Hydra Skin Effect termékcsalád tagjai tiszta hialuronsavat tartalmaznak, mellyel nemcsak intenzíven hidratálják a bőrt, hanem beindítják a bőr azon képességét is, mellyel képes belsőleg hialuronsavat előállítani.

Akár háromszor több hialuronsavat is aktivál, mint amennyit a bőr egyedül képes előállítani. Az új termékcsaládban található hialuronsavat fermentációs eljárással állítják elő, ezért nagyon tiszta és hatékony, amellett, hogy összetételében hosszú és rövid molekulaláncokat kombinál. Ezeknek kettős hatása van: a hosszú láncú molekulák megkötik a vizet a bőr felső rétegében, a rövid láncúak pedig stimulálják a bőr természetes képességét saját hialuronsav előállítására.

A nagyszerű hatás önmagában azonban nem elég, fontos a termékek textúrája is. Laboratóriumunk szakértői ezért olyan termékeket alkottak, amelyek speciális, könnyű gélformulájukkal hidro-diszperzív technológiát alkalmaznak, amely a bőrre kenve "megolvad" és azonnal beszívódik, mindenféle zsíros és elnehezedő érzés nélkül.

Íme az újdonságok:

Szérum, azonnali hidratálás

Hydra Skin Effect Hidratáló Szérum, NIVEA, 100 ml, 5299 Ft*

Fotó: Nivea

Már az első használat után energiát ad a bőrnek. Ezért ideális mentőöv például egy álmatlan éjszaka vagy egy hosszúra nyúlt, fárasztó munkanap után, amikor a bőr dehidratálttá válik. A szérum gondoskodik a simább bőrről, az akár 72 órás hidratációról és a ráncok kisimításáról. 2,5-szer több hialuronsavat tartalmaz, mint a Hydra Skin Effect termékcsalád többi tagja.

Nappali bőrápolás

Hydra Skin Effect Frissítő Hidratáló Nappali Gél-krém, NIVEA, 50 ml, 3499 Ft*

Fotó: Nivea

Akár 72 órán keresztül hidratálja a bőrt és a hialuronsavnak köszönhetően újraaktiválja a bőr sejtjeit, amelyek gondoskodnak a bőr feszesítéséről. Ezenkívül könnyű gél-összetételű, melynek köszönhetően nem hagy zsíros filmréteget a bőrön.

Éjszakai bőrápolás

Hydra Skin Effect Regeneráló Hidratáló Éjszakai Gél-krém, NIVEA, 50 ml, 3499 Ft*

Fotó: Nivea

Töltsd fel a bőröd alvás közben és próbáld ki ezt a kellemes textúrájú éjszakai csodát, amely hialuronsavat tartalmaz és aktiválja a bőrsejteket. Ezáltal a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, és akár 72 órán keresztül is hidratált marad.

Speciális bőrápolás

Hydra Skin Effect Ampulla Kúra, NIVEA, 7 × 1 ml, 4499 Ft*

Fotó: Nivea

S.O.S. mentőöv a rendkívül dehidratált bőrnek, amely intenzív ápolást igényel: a speciális ampullák tiszta hialuronsavat tartalmaznak, amely azonnal aktiválja a bőrsejteket. Megköti a vizet a bőr felsőbb rétegében és serkenti a sejtek saját hialuronsavtermelését, ennek köszönhetően egyensúlyban működik a bőrrel, mely ezáltal megtartja feszességét. Azon kívül, hogy a bőröd rugalmasabb lesz, hidratálttá és kellemesen bársonyossá is válik.

Arctisztítás

Hydra Skin Effect Micellás Víz, NIVEA, 400 ml, 2119 Ft*

Fotó: Nivea

Hydra Skin Effect Micellás Arclemosó Gél, NIVEA, 150 ml, 1999 Ft*

Fotó: Nivea

Még akkor is, ha egy nehéz munkanap után csak be akarsz dőlni az ágyba, ne felejtsd el eltávolítani a sminkedet. Éjszaka van ugyanis ideje a bőrünknek önmagára, ekkor regenerálódhat és nyerhet új erőt a következő napra. A Hydra Skin Effect arctisztító gél és micellás víz egy mozdulattal eltávolítják a sminket és az egyéb szennyeződéseket, és valóban mélyen megtisztítják a bőrt. Ezen felül tartalmaznak hialuronsavat, amely arctisztítás közben is intenzív hidratálást biztosít és így megakadályozza a bőr idő előtti öregedését.

Ez is érdekelhet

Bennifer visszatért? Jennifer Lopez és Ben Affleck legemlékezetesebb közös pillanatai a 2000-es évekből

Bennifer visszatért? Jennifer Lopez és Ben Affleck legemlékezetesebb közös pillanatai a 2000-es évekből

G-Életstílus

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

G-Életstílus

Helyes táplálkozás elfoglalt startupereknek: hogy még többet hozhass ki magadból

Helyes táplálkozás elfoglalt startupereknek: hogy még többet hozhass ki magadból