Olaplex - A sztárok forradalmi módszere a legégetőbb hajproblémák kezelésére!

Promóció

2016.október.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nők egyik legfontosabb, napi szintű szépségápolási "harca" a hajszálak egészségének, szépségének megtartásából áll és a roncsolódás jeleinek visszaállításából. Egy Hollywoodban már számos sztár által aktívan használt, forradalmi kezelésnek hála ma már végleg és ténylegesen búcsút inthetünk a roncsolt, száraz haj problémájának. Lássuk az egyedülálló Olaplex hajkezelés világsikerének titkát!

A fényes, egészséges és dús haj szinte elengedhetetlen része a szexi, nőies külsőnek, ugyanakkor a szintén a szépségért tett lépésekkel sokszor fokozhatjuk a hajunk sérülékenységét is. A szőkítés, a festés, a melírozás, de a hajvasaló, a hajszárító, a fésülködés, az UV-sugárzás is a tincseink meggyengülésének fő okozói között szerepelnek, és hiába ígéri hajkezelő termékek sokasága a folyamat visszaállítását, a hajszálakban felbomlott kötések esetében jelenleg világszerte egy hajkezelés ad tényleges, hathatós választ, mégpedig az Olaplex.

Olaplex – a verhetetlen hajkötés sokszorozó

Az élettelenné, sprőddé vált szálakba új életet lehelni sokszor nem csak hosszú és költséges folyamat, a hajolajak, pakolások, ahogyan az Olaplexre hajazó kopitermékek is csupán legfeljebb felületi javulást eredményeznek, a probléma gyökerét - pláne visszamenőleg - nem kezelik.

A nemzetközi piacon a hajregeneráló kategóriában verhetetlennek számító Olaplex hajkezelés nem véletlenül olyan nagy sztárok első számú választása, mint a köztudottan hajfókuszú Jennifer Aniston vagy Kim Kardashian. A világ egyetlen, szabadalommal védett, hajkötés sokszorozó molekulájával ellátott metódus ugyanis szó szerint "páratlan munkát végez" a már egészen rossz állapotban lévő tincsek esetében is.

A hajápolási szektor által kínált hajvégösszezáró szérumokkal, tápláló olajakkal, pakolásokkal, és a már említett kopitermékekkel ellentétben az Olaplex a haj mélyébe hatol, és végez fergeteges, a kötéseket is érintő regenerálást.

De lássuk, mitől más, és valóban verhetetlen a világsztárok bizalmát kiérdemlő Olaplex. A forradalmi formulán alapuló hajkezelési metódus, az utánzatokkal ellentétben, nemcsak szimplán hatóanyagot juttat a roncsolódott hajszálakba, ami kimosódik. Hanem újjá is építi a már felbomlott kémiai kötéseket, vagyis tartósan helyrehozza ezzel a korábbi sérüléseket. Jóval komplexebb feladatot lát el tehát, visszaadva az elvesztett fényt, erőt, de természetesen a komolyabb károsodások megelőzésére ugyanígy tökéletes választás.

Olaplex - mini verzió, óriás erő!

És hogy milyen formában is? Az amerikai sztárok kedvencét már négy különböző formában is bevethetjük, ha a cél a hajunk új életre keltése, vagy éppen egészségének megőrzése. Kérhetjük az Olaplex szolgáltatást kínáló szalonokban, mintegy megelőzésként, festés mellé is, elősegítve ezzel, hogy frizuránk élettel teli maradjon a színezés ellenére is, de ha nagy a baj, akkor az Olaplexet a festett, vagy erősen igénybe vett hajra külön kezelésként, megsokszorozandó ezzel a haj belső szerkezetét adó alap kémiai kötéseket.
Ha a roncsolt haj elleni küzdelmet otthon is folytatnánk, az Olaplex No.3-as lépése lesz a mi választásunk, amelyet a kis tubusból magunk vihetünk fel az otthoni hajregeneráló rituáléink során – lehetőleg minél tovább, pakolásként rajta hagyva a szépségre, fényre kiéhezett tincseinken.

A tengerentúli szuperkezelés egy újabb, "mini" verziója friss belépő Magyarországon. A hajra eddig önállóan, vagy vegyszeres munkák mellé kérhető Olaplex-szalonkezelések mellé felsorakozott ugyanis az Olaplex Mini Kezelés, amely az eddigi legsokoldalúbb felhasználási lehetőséget biztosítja.

olaplex, hajápolás, hajpakolás, olaplex mini kezelés, haj

Remekül alkalmazható mini kezelésként hajvágást vagy szárítást megelőzően, de pakolás formájában akár a férfiak szakállát is puhává teszi alig 15 perces hatóidő mellett. Ugyanígy imádni fogjuk az Olaplex eredményét vágás-közbeni balzsamként, de tőfestésnél is nagyot alkot, ahogyan dauer előkészítésekor, fizikai színezők alkalmazása esetén vagy a fejbőrhöz közeli szőkítés védelmi eszközeként is! Mi már kipróbáltuk, és imádjuk!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Nehéz éveid voltak? Íme a numerológus válasza, aki segít, hogyan lehet jobb 2024

Nehéz éveid voltak? Íme a numerológus válasza, aki segít, hogyan lehet jobb 2024

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Fenntartható, minimalista és játékos kerámiák Borbély Boritól (x)

Fenntartható, minimalista és játékos kerámiák Borbély Boritól (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)