Önbarnítós TikTok videó inspirálta a neves márkát, hogy saját gyártású adagolópalackokat dobjon a piacra

2021.szeptember.28.

Ha inspirálódni szeretnél, egy biztos: a TikTok igazi aranybánya ilyen tekintetben. Legyél akár amatőr fodrász, aki új oktatóanyagokat keres vagy a szépségápolás rajongója, aki mindig új termékek után kutat, garantáltan találsz olyan videókat az alkalmazásban, amelyek beindítják a kreativitásodat.

Önbarnítós TikTok videó inspirálta a neves márkát, hogy saját gyártású adagolópalackokat dobjon a piacra
Fotó: Getty Images

Időnként pedig az is megtörténik, hogy egy TikTok videó egy neves márkát ösztönöz arra, hogy egy új terméket dobjon a piacra, ahogyan az Isle of Paradise Pro Glow Spray Tan Mister elnevezésű termékei esetében is történt. Hogy miről is van szó pontosan?

Az év elején egyre több olyan videó tűnt fel a TikTok-on, amelyben az Isle of Paradise utántöltős önbarnító sprayjeit jellemzően az Amazonról beszerzett adagolópalackokba töltötték a felhasználók, és bemutatták, milyen könnyű az otthoni barnulás ezzel a trükkel. A rend olyannyira népszerű lett, hogy a márka mára saját adagolópalackok gyártásába is kezdett, ezzel is bizonyítva, milyen hatalmas tud lenni a közösségi média ereje.

Létrejött tehát az Pro Glow Spray Tan Mister a márka jellegzetes kékeszöld és lila színeiben pompázva, különlegessége pedig, hogy amíg a TikTok-on népszerűvé vált adagolópalackok alapvetően a haj nedvesítéséhez vagy a növények öntözéséhez készültek, addig ez a termék kimondottan az önbarnító spray esztétikus adagolására összpontosít egy 360°-os fúvóka segítségével, ami különösen akkor hasznos, ha a hátunkra vagy a lábunkra akarjuk permetezni a sprayt.

Az eredeti, első adagolópalackos TikTok videót több mint 2 millión nézték meg, ami azt eredményezte, hogy az Isle of Paradise önbarnító spray utántöltők váratlanul mindössze 48 óra alatt elfogytak. Ez pedig arra ösztönözte a márka alapítóját, hogy saját adagolópalackokat hozzanak létre, ami alig hat hónap alatt meg is valósult.

Ha most te is úgy érzed, hogy kipróbálnád ezt a trendi terméket, van néhány további kellék, amire szükséged lehet ahhoz, hogy tényleg remekül működjön: egy hidratáló krémre, (amivel vékonyan bekenheted a térded, a könyököd, a lábad és minden más száraz területet, hogy ne egy területen tapadjon csak meg az önbarnító), egy hengerre, (amivel egyenletesen beledörzsölheted a bőrödbe) és egy törlőkendőre, hogy ne legyen minden narancssárga, miután felvitted a sprayt a bőrödre.

A hatást négy-hat óra elteltével már észlelheted is, a sajátmárkás adagolópalacknak köszönhetően pedig egy nagyszerű, egyenletes fedést kaphatsz, és az is könnyen előfordulhat, hogy az Isle of Paradise termékei a kedvenc önbarnító eszközeid lesznek.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: napvilágra kerülhetnek féltve őrzött titkaid – július 2.

Napi horoszkóp: napvilágra kerülhetnek féltve őrzött titkaid – július 2.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő