Paris Jackson szőrös lábáról posztolt! Jó oka van rá!

2017.augusztus.29.

Paris Jacksonra sokkal több szem szegeződik, mint egy átlag 19 évesre. Ez természetes, hiszen édesapja a "pop királya", azonban a lány nagyon okos gondolatokat oszt meg már most a közösségi oldalain és kifejtette már évekkel ezelőtt is, hogy ha egyszer valóban híres lesz, jó célokra szeretné használni a nyilvános platformokat.

Paris Jackson szőrös lábáról posztolt! Jó oka van rá!
Fotó: Instagram

A lány egyik kedvenc hobbija, hogy új megvilágításba helyezze az általános szépségtrendeket. Most is ezt tette, amikor szőrös lábáról posztolt egy laza fotót.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> if you're not competing with your brother over who can grow longer leg hair wyed Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 26., 15:53 PDT

Azt is megjegyezte: testvérével épp azzal versenyeznek, ki tudja hosszabbra megnöveszteni a szőrét.

Paris egyébként már a hőnaljszőrét is mutogatta az Instagramon, ami kisebb polgárpukkasztásnak minősült. Elmondása szerint azonban fogalma sem volt róla, hogy ilyen vegyes érzelmeket fog kiváltani az emberekből. Ő egyszerűen csak viccesnek találta az ötletet, később pedig már egyenesen büszke volt rá, hogy meg tudta növeszteni, hiszen két hónap kellett hozzá, a VMA gálára is így érkezett.

Fotó: Instagram

Ezt olvastad már? Paris Jackson földig alázta a nácikat a VMA gálán

Jó ötlet, hogy a lány próbálja önfeledt, szabad életre bíztatni az embereket és elfogadtatni mindenkivel a saját testét, viszont nem biztos, hogy ezt cigivel a szájában kellene tennie.

Te mit gondolsz?

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói