Pedofilok kedvenc rúzsa

2015.március.17.

Manapság, amikor a vásárlók minden korábbinál gyorsabban és hangosabban képesek reagálni a közösségi felületeken a cégek reklámjaira, termékeire, különösen érdemes meggondolni, mivel rukkolnak elő.

Kat Von D
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Nagyon úgy tűnik, hogy néhány marketinges még mindig örömmel beleszeret a rizikósabb ötletekbe, és kevéssé érzékenyek arra, hogy a vásárlók pár témát nem igazán tolerálnak. Márpedig a kiskorúakkal való viccelődésre nem igazán vevő a nagyközönség. Elég csak Selena Gomez nem is olyan régi lolitás címlapjára gondolnunk, ami óriási vihart kavart.

Nos, úgy tűnik, hogy más kárán nem sikerült tanulnia a Sephora cégnek, hiszen a híres tetoválóművész, Kat Von D egyébként roppant sikeres sminkmákájának legújabb kollekciójában található egy Underage Red névre keresztelt vörös rúzs. A `kiskorú piros` márcsak azért is nagy tévedés, mivel ezzel a `kiskorú` fantázianévvel korábban már a MAC sminkmárka is megégette magát, akik egy ajakfényt kereszteltek el Underage-nek. Persze, a kaptak is kritikákat szép számmal, úgyhogy gyorsan meg is változtatták a termék nevét.

Kat Von D márkája is talán hasonló lépésre fogja elszánni magát, mert a már csak `pedofil rúzs`-nak becézett termék ellen máris bojkottot hirdettek.

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói