Plasztika vágás nélkül?

2016.november.8.

Manapság mind népszerűbbek a szépészeti beavatkozások. Nem csoda, hiszen a nők többsége folyamatosan keresi a különféle utakat, eszközöket a szépségük fokozására – lehetőleg a legkisebb fájdalom mellett. Egy plasztikai beavatkozásnak számos oka és motivációja lehet, ám ha valaki meghozta a döntést, érdemes mérlegelni a rendelkezésre álló lehetőségeket.

Plasztika vágás nélkül?
Fotó: Thinkstock

Már egy kis változtatás is csodákat tehet az önbizalmunkkal, amelyből nem árt egy jó nagy adag mind a magánéletben mind a munkahelyen.
Az egyébként elektronikai és telekommunikációs termékeiről ismert LG , s bár ezt kevesen tudják, a vegyiparban is világszínvonalat képvisel. Az ő nevükhöz fűződik az 5. generációs hialuronsavas töltőanyag, az YVOIRE megjelenése, amely már hazánkban is elérhető.

A hialuronsavról
A hialuronsav az emberi testben megtalálható, természetes összetevő és valójában nem is sav, hanem egy természetes poliszacharid (fehérjéhez kapcsolódó cukormolekula). Vízmegkötő szerepet tölt be, a bőr hámrétegének vízfelvevő képességéért felel, emellett fontos szerepet játszik a bőr egészségének megőrzésében is.

Az LG YVOIRE prémium töltőanyagának kidolgozásakor egy speciális technológiát alkalmaztak, amelynek eredménye az anyag nagyfokú rugalmassága lett, így a természetes hatás is garantált. Az Yvoire filler minimálisan módosított hialuronsavat tartalmaz, amely kimagaslóan tartós hatású és biztonságos megoldás.

Mikor segít?


Természetes, hogy sokan tartanak az altatásos műtétektől, és az azt követő esetleges kellemetlenségektől. Ez az újfajta töltőanyag azonban lehetővé teszi, hogy egyes kisebb szépséghibákat vágás nélkül orvosoljanak, a lehető legkíméletesebb módon, ráadásul hatékonyan. Ilyen problémák lehetnek például a bőrfelszín alatti ráncok, amelyeket még érzékeny bőr esetén is lehet kezelni ezzel a módszerrel. Remekül korrigálja a mély ráncokat is, és visszaadja az arc feszességét, kontúrját. Az ajkak dúsításának, a homlokbarázdák eltűntetésének és az orr egyenetlenségeinek korrigálására sem volt még korábban lehetőség ennyire egyszerűen és bőrbarát módon.

Forrás: www.royalclinics.hu

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!