Regenerálódj a természet erejével!

2016.november.28.

Az aktív, egészséges életmód híve vagy? Igyekszel támogatni az immunrendszered és természetes megoldásokat találni a felmerülő problémákra? Szerencsére a természet számos lehetőséget kínál szervezetünk erősítésére vagy ellazítására, legyen szó stresszről, megfázásról vagy izomfájdalmakról.

A víz és a fürdés ellazító, terápiás hatásait már az ókorban felismerték. A víznek már fizikai tulajdonságai is terápiás hatással bírnak, az illóolajos, vagy tengeri só tartalmú fürdők pedig különösen jótékonyan hatnak a megfáradt testre.

A meleg vízben kitágulnak az erek, felgyorsul a keringés, melyet a víz hidrosztatikai nyomása is fokoz, így gyorsul az anyagcsere is. A kitágult pórusokon keresztül gyorsan felszívódnak az értékes ásványi anyagok, a meleg víz felületéről felszálló illóolajok pedig a párával együtt belélegezve fejtik ki hatásukat. A tengeri só tartalmú fürdőnek ezen felül fertőtlenítő- és méregtelenítő hatása is ismert.

Ha Te is szívesen újjászületnél egy ilyen illóolajos vagy tengeri sós fürdőben, akkor tedd próbára a tetesept fürdőkozmetikumait! Fürdőkoncentrátumai természetes illóolajokkal, gyógynövény kivonatokkal, a fürdősók pedig 100% természetes tengeri sóval regenerálják a testet, miközben bőrödet is ápolják és puhává varázsolják. A termékek mindegyike különleges figyelemmel válogatott természetes összetevőket tartalmaznak, melyek jótékonyan támogatják a szervezetet megfázás, stressz, vagy izomfájdalmak esetén.

A tetesept termékeket mindazoknak ajánljuk, akik kivételes kényeztetésre vágynak otthonukban egy fürdő vagy zuhanyzás alkalmával, és akik a természet erejével szeretnének feltöltődni, regenerálódni és energizálódni.
A termékekről bővebb információt az alábbi linkeken találsz:
tetesept.hu
takemeshop.hu/tetesept


Ez is érdekelhet

Ezek az öngyilkosság jelei - így segíthetsz, ha ezt tapasztalod a környezetedben

Ezek az öngyilkosság jelei - így segíthetsz, ha ezt tapasztalod a környezetedben

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

G-Életstílus

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!