Rengeteg (tényleg!) vizet iszik a szépségkirálynő, de ragyog is a bőre

2019.június.21.

Nagyon régen választották már Miss Americává Olivia Culpót, de a szépség abszolút rászolgált a címére. Visszamenőleg is. Nem véletlen, hogy a népszerűsége 2012 abszolút töretlen.

Olivia Culpo
Fotó: Northfoto

A szépségkirálynőt nem mellesleg ebben az évben a világ legszexibb nőjévé választotta a Maxim férfi magazin. Persze, az ilyen rangsorolásokkal inkább több a baj, mint amennyi dicsőséget jelentenek, de annyit minden bizonnyal tökéletesen szemléltet, hogy Olivia Culpo továbbra is hihetetlenül népszerű. Természetesen 27 évesen azért még annyira nem kell megfeszülnie, hogy megőrizze az üdeségét, és a szépségét, de azért mondott néhány érdekes dolgot a szépségápolási rutinjáról.

2019 legszexibb nője:

Elmondta, hogy a szépségkirálynő-versenyek időszakában rengeteg sminket kellett viselnie, és ez nagyon megviselte a bőrét, sok-sok pattanása lett attól, hogy nem tudott levegőzni az arcbőre, ekkor tanulta, hogy milyen fontos, hogy odafigyeljen arra, hogy mindig lemossa a sminkjét, és ha csak lehet, ne viseljen, vagy csak nagyon minimális sminket.

Olivia Culpo elmondta, hogy hisz abban, hogy a szépség belülről kezdődik, és elmondta, hogy ennek első lépése, hogy az ember foglalkozzon a lelkével, meditáljon, legyenek olyan napok, amikor külső és belső feltöltődésre is figyel. De arra a belülről kezdődő szépség kapcsán elmondta azt is, hogy ennek másik aspektusa a táplálkozás, és a megfelelő mennyiségű folyadék napi bevitele.

Olivia Culpo
Fotó: Northfoto

Tudjuk, mindenki állandóan hangoztatja, hogy többet, többet kellene innunk, és természetesen első sorban vizet. Nos, Olivia Culpo mindezt nagyon is komolyan veszi, hiszen saját bevallása szerint naponta egy gallon, vagyis csaknem 4 liter vizet iszik meg. Persze, ha a szervezet megszokja másképp reagál erre is, de nekünk a felétől is állandóan pisilnünk kell, ráadásul a vízivás csak mértékkel egészséges. Szerintünk is igyál több vizet, de a négy liter azért merész vállalás.

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói