Olyan rövid haj trendek jönnek 2024-ben, hogy csak ámulunk! Felkészültél?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bár azt hittük, a rövid haj lassan, de biztosan háttérbe szorul, valójában csak most kezdi aranykorát élni - azon belül is a bob frizura jár élen a trendek a között. Ezek a lehengerlő bob variációk uralják most az internetet, és minden valószínűséggel a következő évet is.

A rövid haj egyik legkedveltebb formája, a bob frizura a következő évben is dobogós a hajtrendek között
Ezek a bob haj trendek viszik 2024-ben a pálmát
Fotó: IMaxTree/Glamour

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a bob frizura előkelő helyet vívott ki magának a hajtrendek rengetegében, ugyanis a klasszikus hajviselet csaknem hét milliárd találatra mutat a Tiktok platformján. A rövid haj széles skálájának jelenlegi legnépszerűbb változata csak úgy dúskál az alternatívákban: minden stílus, minden arcforma és minden hajtípus talál közülük hozzá passzoló választást. És hogy miért is ennyire népszerű jelenleg a bob frizura? A friss vágás egészséges hajvégeket hagy maga után, ami ápolt megjelenést és praktikus, sokrétű megoldásokat is hoz magával. Nem véletlen, hogy a legnagyobb világsztárok sorra döntöttek a bob kényelme mellett - megmutatjuk, melyik változatok lesznek igazán kiemelkedőek a 2024-es évben!

HIRDETÉS

Légiesen dús

Mint arról már korábban írtunk, a buborék bob hajtrend mindent elsöprő sikert aratott 2023 első felében, pozicióját pedig azóta is sikerült fenntartani. Ahogy a neve is sugallja, a buborék bob esetében a frizura valóban egy buborék jellemzőit viseli, könnyed, dús formát kölcsönözve a hajnak. A titok nyitja a megfelelő vágási technikában, az ápoló eszközökben és a helyes hajformázásban rejlik.

Apró részletek

A #microbob hashtag keresése a népszerű közösségi platformon több mint 243 százalékkal növekedett az elmúlt időszakban, népszerűsége pedig egyáltalán nem okoz meglepetést. Ennél a frizuránál a haj vágási iránya pontosan követi az állvonalat, ami egy rendkívül sikkes, fiatalos végeredményt ad. Az ovális arcúaknak mindenképp ezt a fazont javasoljuk!

5 látványos, de gyorsan elkészíthető frizura az ünnepekre

5 látványos, de gyorsan elkészíthető frizura az ünnepekre

Bob, modern csavarral

Az egyik legnagyobb klasszikus bob vágás modern szószólójaként látott napvilágot a box bob hajtrend, amelyre az arc teljes keretezése mellett az egyenes, szabályos, letisztult vonalak jellemzőek. A kerek arcforma számára tökéletes választás, határozottsága nyújtja a vonásokat.

Éljenek a kilencvenes évek!

A kilencvenes évek visszatérő stílusjegyei közül nem maradhatott el a korszakra jellemző bob frizura sem. Nem véletlen, hogy Kourtney Kardashian is rajong a bob különféle változataiért, nemrég kipróbálta ezt a nosztalgikus fazont. A többnyire középen elválasztott, egyenes, alul befelé szárított bob haj a hétköznapokon és alkalmakkor is megállja a helyét.

Olasz életérzés

Az olasz filmek hangulatát idézi a lágy hullámokban végződő, dús, kifelé ívelt olasz bob frizura, amely mellett többek között Zendaya is letette a voksát. A hullámok miatt jellemzően ebben az esetben valamivel hosszabb a haj, hogy a tincsek a vállon elegánsan elterülhessenek. A hosszúság egyúttal a frizura sokoldalúságát is eredményezi - ha még csak játszadozol a gondolattal, hogy kipróbáld a bob hajat, ezt a típust érdemes fontolóra venned!

Tartsd formában!

Valóban igényli a formázást, de a haj rövidsége miatt sokkal kevesebb időt vesz igénybe reggelente, hogy beszárítsd a hajad. Mielőtt nekilátnál, egy dolgot ne felejts el: a hővédő spray használata a hőhatással történő formázás minden típusánál kötelező!

1. Hydro-Fusion plazmaionos meleglevegős hajformázó BABYLISS 33 990 Ft 2. S9600 Silk hajsimító REMINGTON 34 390 Ft 3. 7000 Series levegős hajformázó PHILIPS 41 999 FtMegosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„A trauma egyetemes és szinte mindannyiunkat érint”

glamour plusz ikon „A trauma egyetemes és szinte mindannyiunkat érint”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Melyik arcápolási rutin a legmegfelelőbb a Te bőrtípusodnak? Most megtudhatod (x)

Melyik arcápolási rutin a legmegfelelőbb a Te bőrtípusodnak? Most megtudhatod (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)