Salma Hayek 6 szépségtitka választ ad minden kérdésedre

2017.szeptember.5.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Two things: #1 thank you alessandro michele for my beautiful tiara #2 Hitman's Bodyguard is number 1 film in the box office for 3 consecutive weeks 2 cosas: #1:Gracias @lallo25 por mi bellísima tiara #2:Hitman's Bodyguard sigue siendo la película número por 3 semanas consecutivas #tiara #gucci #film #hitmansbodyguard Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 4., 09:52 PDT

Salma Hayek mindig is az egyik legnagyobb szexszimbólumnak számított - sosem felejtjük el, ahogy az Alkonyattól Pirkadatigban táncolt az asztalokon - , és most, 50 évesen is lazán letagadhatná minimum az életkora felét. És hogy mi a titka? A színésznő a természetességre esküszik, és kifejlesztette saját praktikáit szépsége ápolásához.

Íme Salma 6 titka:

Felejtsd el a 30 perc hosszú reggeli beauty-rutinod! Salma elsőszámú szabálya, hogy az arctisztítást este kell elvégezni, hiszen az éjszaka folyamán pihenhet és regernálódhat a bőr. Ha pedig éjjel már lemostad az arcod, ugyan mitől lenne koszos reggelre?

Láttad már? Salma Hayek 50 éves, de olyan bombatestet villantott, hogy bárki megirigyelné

Salma Hayek azt tanácsolja, használjunk minél kevesebb kozmetikumot, és abból is lehetőleg a terészeteseket válasszuk! A színésznő reggelente rózsavizet tesz az arcára alapozás előtt, esténként pedig kókuszolajjal öblíti le. Plusz tipp: a rózsavizet forró, nedves törölközővel applikáld az arcodra, mert a gőz jót tesz a pórusoknak!

Igaz, hogy a hámlasztás már rövid távon is látványos eredményeket mutat, hosszútávon nem célszerű használni, mert kifakítja a bőrt. Salma inkább szérumok és olajok applikálását javasolja!

Salma a sminkelésben sem követi a szépségportálok által előírt rendszert: a színésznő azt javasolja, próbáljuk ki az ajakszínezőket az arccsontunkon! A híresség legszívesebben a Clinique Pop, Charlotte Tilbury és Sisley termékeit vásárolja.

Hogy mi az oka annak, hogy Hayek haja mindig ragyogó és selymes? Az, hogy semmit sem csinál vele! A színésznő elárulta, hogy ha nem nyúl hozzá, természetesen göndör és vad lesz a frizurája, amit kár lenne elrontani hajvasalókkal és göndörítőkkel.

Igaz, sokan meg tudják őrizni fiatalkori bájukat idősebb korukra is, Salma azt tanácsolja, ne kezdjünk őrült küzdelembe az idővel. A híresség nem festi a haját, mert nem akar a fiatal éveiből arra időt pazarolni, hogy eltüntesse ősz hajszálait.

Ez is érdekelhet

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi