Sarah Hyland nyíltan beszélt borzalmas hajhullásáról

2018.május.2.

Korábban már írtunk a Modern család fiatal sztárjának krónikus betegségéről, szenvedése azonban még mindig nem ért véget. Sarah Hyland 2012-ben esett át veseátültetésen, most követőihez fordult tanácsért és őszintén beszélt nekik a megpróbáltatásairól. A gyógyszerek, amiket a műtét óta folyamatosan szednie kell azért, hogy egészséges maradjon, több kellemetlen mellékhatással is járnak.

Sarah Hyland
Fotó: Getty Images

Emiatt döntött úgy a 27 éves színésznő, hogy több mint 5 millió követőjének beszéljen arról, milyen átélni a nyomást, hogy tökéletesnek kell tűnni a nyilvánosság előtt, miközben a gyógyszerek például súlyos hajhullást okoznak. Sarah segítséget kért a rajongóitól, ők milyen hajhullás elleni praktikát ismernek, mivel ő a gyógyszerek miatt nem szedheti a legtöbb hajerősítő vitamint. Rengeteg választ kapott kérésére, melyeket meg is osztott másokkal. Legtöbben olyan természetes gyógymódokat javasoltak neki, mint a ricinus-, az avokádó- vagy a kókuszolaj.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BdtHViMFdQn/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> On Sunday we wore black. #timesup #metoo @timesupnow #goldenglobes @instylemagazine #instyle Sarah Hyland (@sarahhyland) által megosztott bejegyzés, Jan 8., 2018, időpont: 2:16 (PST időzóna szerint)

Nem ez volt azonban az első alkalom, hogy rajongói előtt beszélt egészségi állapotáról és külsejéről a sztár. Tavaly novemberben megmutatta, hogyan csillapítja a gyógyszerek okozta arcduzzadását, pár hónappal azelőtt pedig testalkatáról beszélt. Néhányan rosszindulatú megjegyzéseket tettek arra, hogy túl sovány. Azt viszont nem tudták, hogy Sarah hosszú ideig nem edzhetett egyáltalán, ezért változott meg a teste. Ekkor válaszként elmondta nekik, hogy nem túlzottan rajong azért, hogy ilyen vékony, de hónapok óta ágyban kell pihennie és a körülmények miatt jutott el odáig, hogy már nincs befolyással a teste kinézetére.

Bár a vörös szönyegen nem látszik, hogy a fiatal lány ilyen problémákkal küzd, az, hogy ilyen nyíltan beszélt ezekről a dolgokról ennyi ember előtt, nagyon bátor tett és segítheti másokat is abban, hogy könnyebben elfogadják magukat. A történet tanulsága az is, hogy mielőtt valakit a külsőségek miatt bántanánk, gondolkodjuk el azon, talán nem tehet arról, hogy ilyen helyzetbe került.

Ez is érdekelhet

Ezért élnek olyan sokáig a japánok - Szokások, melyeket te is könnyen elsajátíthatsz

Ezért élnek olyan sokáig a japánok - Szokások, melyeket te is könnyen elsajátíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói