Sikkes vitorlázás a Sothys márkával a Kékharisnya Regattán

2015.július.17.

Július 11-én sikeresen lezajlott Balatonföldváron az első női vitorlásverseny, a Kékharisnya Regatta, amin a Sothys kozmetikai márka is képviseltette magát egy tisztán női csapattal. A verseny célja a női amatőr vitorlázás népszerűsítése és a Mellrák Info Egyesület támogatása volt.

A Sothys, mint vezető professzionális kozmetikai márka is elkötelezett e nemes cél iránt és úgy gondolta, hogy a vitorlás sportot a nőiesség és a szépség kihangsúlyozása mellett szeretné bemutatni.

Sipos Flóra, a Sothys magyaroszági képviseletének ügyvezető igazgatója válaszolt pár kérdésünkre:


Miben más, különleges a Sothys márka?
A Sothys francia, professzionális kozmetikai márka. A cég jövőre lesz 70 éves, egyszerre táplálkozik ebből a sok éves hagyományból, de legalább ennyire jellemzi a folyamatos megújulás és innováció. Egy-egy kozmetikai kezelés, illetve hatóanyag kifejlesztésében úttörő szerepe van.
Finom, enyhén parfümös illatok, exkluzív kezelési eljárások jellemzik, mely során nem csak a bőr szépül meg látványosan, hanem a lélek is újjászületik.


Hogyan jellemeznéd a termékeket?
Különleges, finom textúrák és illatok, látványos eredmények.

Mit kíván üzenni a Sothys a nőknek?
Minden nőben ott rejlik a szépség, mely a Sothys által felszínre hozható.

Hogyan kapcsolódik a márka és a vitorlázás egymáshoz?
Eddig még sehogy sem kapcsolódott, de remélhetőleg ezután lesz erre több példa is. A Kékharisnya regattán való indulásunkkal a célunk az volt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a vitorlázás egy szép, nőies sport is lehet. Csapatunk 3 tapasztalt versenyzőből és 4 amatőr vitorlázóból állt össze. Számomra a legnagyobb meglepetés volt, hogy a profikat is nagyon inspirálta a "fedélzeti smink" és a sportosan elegáns megjelenés, az ellenfeleink pedig irigykedtek a csinos megjelenésen. Ez mondjuk, amiatt alakult így, mert ez egy kimondottan női vitorlás verseny volt, ahol a stílust és megjelenést is pontozták. Több csapat valamilyen vicces jelmezben, vagy fürdőruhában indult a versenyen, így a zsűri idén inkább a viccességet pontozta, nem az eleganciát.

Egyébként a vitorlázáshoz szükséges a megfelelő bőrápolás és napvédelem is, amit a Sothys ilyen irányú termékeivel maximálisan meg tudunk oldani.

Hogyan és mivel ápoljuk a tengeren, a Balatonon a bőrünket?
Napozás, vitorlázás közben napvédő krém, mely legalább 15, maximum 30 faktoros legyen. A nagyon érzékeny, hófehér bőrökre lehet 50 faktoros krémet is használni. A fényvédőnk legyen kiegyensúlyozott, tartalmazzon UVA és UVB sugarakat is megszűrő anyagot. Az a jó, ha ez a krém felszívódik a bőrbe és nem hagy fehér mázt az arcon, mert akkor az UV sugarak egyáltalán nem hatolnak be a bőrbe, és így elvész a jótékony hatásuk is (a D-vitamin termelődése a bőrben).

Napozás után mossuk le a fényvédőt és használjunk hidratáló, regeneráló hatású testápolót és arckrémet.

Tudnál-e ajánlani kifejezetten a vitorlázáshoz illő sminket?
Nagyon fontos a napvédő krém használata a smink alá, mert a smink hosszú távon nem fog védeni a leégés ellen! A smink ne legyen túl hivalkodó, inkább sportosan elegáns. Korrigáljuk a bőrhibákat egy vékony, pl. hidratáló hatású alapozóval, pici pirosítót használjunk csak. A szemhéjakra ne tegyünk rikító színeket, inkább a nude, bőrszínünkhöz közeli árnyalatokat válasszuk. A szájra is valamilyen természetes, esetleg UV szűrőt tartalmazó fény vagy rúzs kerüljön.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói