Suki Waterhouse a Burberry szenvedélyes illatának az arca

2014.január.31.

A Burberry az egyetlen olyan divatház, melynek komoly zenei stábja van. A márka rengeteg energiát fektet abba, hogy fiatal angol tehetségeket karoljon fel, melyről már korábban részletesen beszámoltunk. Most pedig azt reméli, hogy nekünk is van egy kis ritmusérzékünk.

Suki Waterhouse
Fotó: Burberry

A Burberry bemutatta a tavalyi Brit Rhythm férfi illat púderes, virágos női változatát. Bradley Cooper modell barátnője, Suki Waterhouse már az előző kampányban is fontos szerepet játszott, mint múzsa, most pedig, ahogyan az várható volt, a női parfüm megtestesítője lett.

A kampány ismét az érzékiségen és az elő zene erőteljesen kölcsönös hatásán alapul: "Pajkos és szabadszellemű. A Brit Rhythm egyesíti a nőiességet a rock & rollal" - mondta a Burberry kreatív igazgatója, Christopher Bailey, mellyel arra utalt, hogy az inspirációt a márka és a zene szoros kapcsolatából nyeri.

A levendula, narancsvirág, pézsma és fás jegyeket képviselő illat bonyolult, de hordható. Talán "felnőttesebb", mint a márka korábbi parfümjei. A férfi illatnak otthont adó, füstös Brit Rhythm üveg párja áttetsző kiszerelésben érkezik, és testápoló, tusfürdő, dezodor és hajpermet is kiegészíti a kollekciót.

A parfümöt kíséri egy kapszula ruhakollekció is, mely bőrdzsekikkel és sminkkel egészíti ki a Burberry Brit Rhythm termékeit.

Kattints a kampányvideóra:

Ez is érdekelhet

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói