A durcás arcú Suki Waterhouse lába előtt hever a divatvilág és Hollywood

2013.december.10.

A 21 éves brit születésű Suki Waterhouse a Marks & Spencer női fehérnemű modelljeként kezdte pályafutását.

Suki Waterhouse
Fotó: Burberry

A Next Model Management üdvöskéje azóta olyan márkák modellje volt, mint a H&M, a Coast, az Urban Outfitters, Caterina Gatta, a Swatch, Matthew Williamson vagy a Pepe Jeans, illetve a Burberry. Idén februárban az angol Vogue-ban is feltűnt, a Today I`m Wearing című online rovatban, ahol egy hónapon keresztül lehetett nyomon követni napi szettjeit.

Első címlapja a 2011-es angol Harrods magazin borítója volt, majd 2012-ben az olasz kiadásban a `Vogue-szépségként` is címlapra került. Júliusban pedig a Tatler magazin címoldalán lehetett látni a bájos modellt. Olyan lapoknak dolgozott már, mint a Love, a Velour, a Stylist magazin, az angol vagy a japán Vogue.

Kattints a galériára, ahol találsz pár izgalmas fotót a fiatal szőke modellről:

A 174 cm magas szőkeség ez év októberében a Burberry új illatának arca lett, így egy pillanat alatt a figyelem középpontjába került, mely igencsak jól jön a fiatal modellnek, hisz színészi babérokra is tör, akárcsak egy korábbi Burberry brit modell, aki nem más, mint Cara Delevingne.

Suki Waterhouse már 2010-ben is feltűnt a Material Girl című sorozatban, amelyet két kisebb filmbeli megjelenés követett. Legközelebb a 2014-es Love, Rosie című angol romantikus komédiában lesz látható.

Barátjával, Bradley Cooper színésszel 2013 februárja óta vannak együtt. Párja segíti komoly színészi ambícióinak elérésében. Szerelme szerint születési neve, az Alice egy sokkal szolidabb és komolyabban vehető művésznév, mint a Suki, így Alice Waterhouse-ként ajánlja be a nagyobb filmmágnásokhoz.

Szabadidejében a fotózás és a zenélés iránt is érdeklődik, védjegyének számít az egyenes frufruja, amely igencsak ritka egy modellnél. Igazi kreatív személyiség, hiszen több művészi ágban megállja a helyét. Sokan egy fiatal Edie Sedgwickhez hasonlítják nem csak elragadó személyisége, no és a szemmel látható hasonlóság miatt, de bohém életvitele és művészi beállítottsága is a hatvanas évek legendás szépségére emlékeztet.

Suki Waterhouse a vörös szőnyegen is egyre másra remekel, a galériánkban legjobb szettjeit láthatod, kattints a képre:

A durcás arcú Suki Waterhouse lába előtt hever a divatvilág és Hollywood Az angol modell szép lassan mindent elért, amit lehet egy modellkarrierben. Most következik a filmipar.

Ez is érdekelhet

Fitos-Dombai Laura vagány ruhadarabokkal indítja a hetet

Fitos-Dombai Laura vagány ruhadarabokkal indítja a hetet

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács