Elstartolt a L’Oréal Professionnel legendás fodrászversenye: te is szavazhatsz a legjobb frizurára

Hirdetés

2022.augusztus.18.

A Style & Colour Trophy minden évben különleges lehetőséget nyújt a versenyzőknek, hogy bemutathassák munkájukat és az új technikákat, valamint felfedezhessék az új hajtrendeket és stílusokat. A fodrászok esélyt kapnak, hogy ismertté válhassanak, és hogy több mint 40 ország legjobb fodrászainak munkájából meríthessenek ihletet.

Te is szavazhatsz a legjobb frizurára
Te is szavazhatsz a legjobb frizurára
Fotó: L`Oréal Professionnel

A fodrásziparban több mint 110 éve vezető szerepet betöltő L’Oréal Professionnel Paris küldetése, hogy felfedezze és ismertté tegye a profi tehetségeket. A Style & Colour Trophy új kiadása lehetőséget biztosít a professzionalizmus még erőteljesebb kihangsúlyozására, és minden fodrászt reflektorfénybe állít, hogy a résztvevők kivívhassák maguknak az elismerést a fodrászvilágban.

2022-ben egy megújult, digitális verseny nyílik meg a nagyvilág számára:

A fodrászvilág egyik legnevesebb versenye tavalyhoz hasonlóan idén is megnyitja kapuit a profi közösségen túli világ számára is, és meghívja a hajrajongó nagyközönséget, hogy szavazzon legszebbnek tartott alkotásokra.

A Style & Colour Trophy 2022-es zsűrijének tagjai a következők:

· Dancsó Erika – L’Oréal Professionnel ID Artist

· Kucsera Zsolt – L’Oréal Professionnel Nagykövet

· Zsiga Renáta – L’Oréal Professionnel Nagykövet

· Hansági Dorka – Fodrászinfó szerkesztő

· Dóczy Júlia – Marie Claire szépségszerkesztő

Hogy zajlik a verseny 2022-ben?

A világ 7 millió fodrásza közül bárki versenyezhet, aki regisztrál a www.styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com oldalon, és továbbjut a 3 fordulós versenyben: online előválogatás, nemzeti döntő, nemzetközi döntő.

1. lépés: a verseny idei kötelező témája a French Edito volt. A jelentkezőknek saját címlapfotójukat kellett elkészíteni French Balayage vagy French Glossing technikákat használva. A végeredményről pedig fel kellett tölteniük egy 6 képből álló pályamunkát a Style and Colour Trophy weboldalára.

2. lépés: a 6 magyar döntős Császár Milán, Fekete Brigitta, Lukács Panna, Misányi Johanna, Nagy-Darányi Cintia és végül, de nem utolsó sorban Pályi Bence 2022. augusztus 3-án részt vett a nemzeti döntőben egy új French Balayage vagy French Glossing frizura élőben történő megalkotásával a L’Oréal Akadémián. A fordulóban 1 versenyző kapja meg a nemzeti fődíjat (1. helyezett), és 3 további díj kerül kiosztásra a következő kategóriákban: „ A Legjobb Francia Styling”, „A Legjobb Előtte-Utána” és „A Közönség Kedvence” díj.

3. lépés: az első helyezett eljuthat a nemzetközi döntőig és ragyoghat a világ egyik legszínvonalasabb versenyének színpadán. A 6 legjobb megmérkőzhet a SCTrophy dobogós helyeiért és a közönségdíjért. A nemzetközi döntőt online követheted figyelemmel.

Szavazni ide kattintva tudsz 2022. augusztus 18-25. (23.59) között.

Íme a versenyzők munkái. Neked melyik a kedvenced?

Ez is érdekelhet

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói