Szeretnél te lenni az új ADEN-lány?

2014.február.20.

Ha szeretsz sminkelni, szívesen kipróbálnád a legújabb sminktermékeket és elég kreatívnak, megnyerőnek és meggyőzőnek érzed magad, akkor jelentkezz az ADEN márká versenyére, mert Te lehetsz a 2014-es év ADEN-lányok egyike!

Készítsd el saját videódat, ahol maximum 90 másodpercben elmondod, hogy miért lennél Te az ideális ADEN-lány. Beszélj egy kicsit a sminkelési szokásaidról és mondj el minden érdekes dolgot magadról! Ha elkészült a kis bemutatkozó anyagod, töltsd fel a Youtube-ra, majd regisztrálj az adencosmetics@gmail.com e-mail címen, és csatold be a videód linkjét.

A versenyre a videókat 2014. február 24- március 9. között várják!

A verseny menete:
Az első szakasz lezárása után a szakmai zsűri kiválasztja azt a 10+1 versenyzőt, aki továbbléphet a második megmérettetésre.
Hogyan zajlik a kiválasztás:
10 versenyzőt a zsűri juttat tovább, 1 főt viszont a közönség, hiszen a videófeltöltés lezárása után 5 napig (március 10-14 között) a közönség leadhatja a szavazatát a neki leginkább tetsző ADEN-lány jelöltnek!
A második körben a versenyzők egy gazdag ADEN- csomagot kapnak, a legmenőbb, legújabb sminktermékekkel (és persze gyönyörű színekkel), amikből a lányok tetszés szerint válogathatnak és egy újabb videó formájában a termékek felhasználásával és bemutatásával egy vonzó, tavasz ihlette sminket kell elkészíteniük.
A 10+1 versenyző közül a zsűri kiválasztja a neki legjobban tetsző lányt és a közönség is a saját kedvencét. Ők ketten lesznek a 2014-as év ADEN-lányai!
Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói