Szexi smink, ami mindig divatos

2014.január.14.

Trendek jöhetnek és mehetnek, de ha éppen nincs kedved az újdonságokkal kísérletezni, három régóta bevált sminktrükk mindig kisegít.

Marilyn Monroe
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A szexi hálószobasmink
A pasik odavannak a csillogó szempárért. Hogy mindig ragyogjon a tekinteted, használj szemcseppet ha kipirosodott a szemed. A még fehérebb szemfehérje elérése érdekében most arra buzdítunk, hogy vedd el a fehér szemceruzád vagy egy fehér szemhéjkérmet. Utóbbiból a legjobb a krémes verzió, mert az egészen biztosan nem fog elmaszatolódni és mivel a krémes állagú festékek szebben a bőrre simulnak minden a púderesek, fel sem fog tűnni a kiszemeltednek, hogy sminket viselsz. A mélyítővonalra tégy egy kicsi sötétetebb árnyalatú szemhéjpúdert. Ha világos a bőröd, akkor gombaszínt válassz, ha olívás vagy sárgás akkor ezüstöst, ha sötét akkor pedig bronzos árnyalatot dolgozz el.

Buja ajkak
A legszexisebb szín, ami neked is a legjobban áll, az a saját szájszíned- bármilyen meglepő is. (Nem, nem a halvány Barbie-pink, nem a vérvörös...) Ne akarj sok lenni, harapd meg picit az ajkaid, várj pár másodpercet és nézd meg milyen lett a szád. Hidd el, pont erre az árnyalatra van szükséged. Ezt a legkönnyebben úgy tudod ajkaidra csalni, ha a hússzínnél kicsit erősebb rúzst választasz és éppen csak felpaskolod az ujjaiddal. Nem kell rá extra fény, máris túl mesterkélt lenne.

Érzéki bőrszín
A bronzosító jó ötlet, de a túlbarnított külső egyáltalán nem trendi és nem is szexi (főleg nem közelről). Szerezz be bronzos árnyalatú fénykrémet (enyhe arany beütéssel), keverd el az alapozóddal vagy a hidratálóddal és az ujjaiddal oszlasd el az arc- és kulccsontodon.

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói