Találd meg önmagadat és nőiességedet Prokop Kata SminkAkadémiáján!

2014.december.4.

Prokop Kata, aki főiskolán gazdasági mérnöknek tanult, immár 12 éve a sminkes szakmában találta meg sikereit, nőiességét és a boldogságát. A hét éve Gödöllőn és Budapesten működő smink iskola kibővülve várja a sminkre éhes hölgyeket óriási karácsonyi kedvezményekkel. Újdonságként vidéki tanulóknak szálláslehetőséget biztosítanak a tanfolyam ideje alatt.

A 3 órás smink tanácsadás, ahol bárki megtanulhatja, hogyan készítse el reggeli pár perces sminkjét, hogyan varázsoljon ebből alkalmi sminket, ezekhez milyen eszközöket használjon decemberben 17.000 forint helyett 5.000 forint.

A 30 órás smink tanfolyamon te magad állíthatod össze a képzés tananyagát. Amennyiben profi szinten szeretnéd önmagadat kisminkelni, ezen a képzésen megtanulhatod a nappali sminktől kezdve az alkalmi sminken át, akár a füstös szem elkészítését is. Van elég idő, hogy begyakorold a műszempilla építését magadnak, a highlighter (árnyékolás) technikát az arcodon, igény szerint extra szilveszteri sminket.

Amennyiben a 30 órás tanfolyammal szeretnél a sminkes szakmába belekóstolni, erre is van lehetőség és akkor Katával e szerint állítjátok össze az egyéni tanmenetedet, ahol többféle arcon kipróbálhatod a fent említett technikákat. Ezek 100.000 forint helyett decemberben 45.000 forintért vehetők igénybe.

A 100 órás alaptanfolyamon megtanulhatod az összes sminkelési technikát:
- nappali smink
- alkalmi smink
- menyasszonyi smink
- fekete körsatír
- füstös szem
- macskaszem
- satírozás
- árnyékolás
- műszempilla
- tusvonal
- szín-elmélet


Ennek a tanfolyamnak az alapára 280.000 forint, melyet decemberben 50%-os kedvezménnyel, 140.000 forintért kezdhetsz el.

A 150 órás profi, okleveles sminkes képzés a 100 órás tanfolyam tananyagát tartalmazza, mely kiegészül a korok és etnikumok sminkjeivel, fantáziasminkekkel, smink-díszítő elemek használatával. Ez a tanfolyam is 50%-os kedvezménnyel kezdhető el decemberben 350.000 forint helyett 175.000 forintért. Az oklevelet akár több nyelven is ki tudja adni.

Kata energikus természete miatt folyamatosan képzi magát, évente Londonba utazik az IMATS kiállításra, ahonnan a legfrissebb trendeket hozza haza. A 2014-es évben két nagyszabású sminkversenyt is szervezett, melyre igény szerint saját tanulóit is felkészíti. Minden tanulója vizsgaként egy profi fotózáson vesz részt. A SminkAkadémia tanulói a képzés alatt részt vehetnek forgatásokon, divatbemutatókon, promóciókon, ahol kipróbálhatják tudásunkat.

Ha úgy érzed, hogy te is szeretnél csatlakozni Prokop Kata fiatalos, családias, jó hangulatú csapatához JELENTKEZZ MOST!!! Vedd fel vele a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06 70 9302 609
sminkoktatas@smink-oktatas.hu
Cím: Budapest V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 33.
2100 Gödöllő Szilhát utca 51.
www.smink-oktatas.hu
www.facebook.com/sminkakademia


Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói