Tényleg nem visel sminket Alicia Keys a címlapon?

2017.január.18.

Alicia Keys, aki tavaly indította el azt a sminknélküli mozgalmat, melynek keretében semmilyen vörös szőnyeges eseményen, díjátadó gálán, videoklipben, vagy fotón nem mutatkozik többé sminkben, most az Allure magazin februári címlaplánya.

Alicia Keys smink nélkül
Fotó: rex/puzzlepix

Természetesen *smink* nélkül.

Alicia Keys smink nélkül Allure magazin
Fotó: Allure

Na, szóval ezzel elég sok probléma van. Egyrészt nincs nő a földön (hozzátennénk, sem férfi), aki mindenféle alapozás, fedőpúder, vagy korrektor nélkül így tud kinézni egy fotón. Még a legnatúrabb sminkek is órákig készülnek, egyszerűen nem lehet úgy lefotózni valakit címlapra, vagy akármilyen magazinos megjelenéshez, ha nincs rajta legalább fixáló transzparens púder, hogy ne csillogjon a bőre.

Ha pedig valami csoda folytán mégis sikerül teljesen pőre bőrrel a kamera elé állni, akkor is 5 féle világító eszköz segít abban, hogy még szebbnek és hibátlanabbnak tűnjön az ember. De tovább megyünk, utómunka nélkül sem fogja semelyik divat vagy szépségmagazin – mint ez esetben az Allure – feltenni a címlapjára.

Úgyhogy, akármilyen nemes is a szándék, sajnos sosem fog Alicia Keys vágya, hogy smink nélkül szerepeljen a szó szoros értelmében megvalósulni.

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói