Termálvízzel a ráncok ellen

2014.szeptember.22.

Bőrünk rugalmasságának megtartásához rendszeres hidratációra és odafigyelésre van szükség. A megfelelő napi folyadékbevitel és a jól megválasztott arcápoló termékek használata késlelteti bőrünk öregedési folyamatait, a ráncok megjelenését és aktiválja a bőr természetes folyamatainak helyreállását.

Az Uriage termálvizet a szépség forrásaként is szokták emlegetni és csodálatos gyógyító erejéről legendák szólnak. Az Uriage termékek közvetlenül az Alpokban eredő forrásból nyert termálvízzel készülnek, mely a bőrgyógyászatban alkalmazott termálvizek között a legmagasabb arányban tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket. Ez az egyedülálló összetétel segíti megelőzni a bőr felső hámrétegének a dehidratációját, így használatával természetes módon őrizhető meg bőrünk szépsége és fiatalsága.

A vezető kutatási eredményeket felhasználó Uriage Isofill díjnyertes termékcsalád forradalmi újdonságot jelent a ránctalanításban. Különlegessége, hogy képes újraindítani bőrünk öregedés elleni mechanizmusait. Szabadalmaztatott hatóanyaga, az ISO-3R komplex fokozza a bőr hyaluronsav és kollagén termelését, óvja a bőr természetes hyaluronsav készletét, aktiválja a sejtek szabadgyökfogó képességét, ezáltal kisimult ráncokat és ragyogó bőrt eredményez.

Az izotóniás Uriage termálvíz tökéletes harmóniában van a bőr fiziológiájával; már 2000 éve az egészséges bőr forrása. Nyugtató és hidratáló tulajdonságának köszönhetően az Uriage még az érzékeny bőrűek számára is tökéletes választás.

Ha szeretnéd megtapasztalni a termálvíz ránctalanító erejét, keresd termékeinket a patikákban, vagy látogass el weboldalunkra, a www.uriage.hu -ra!

Ez is érdekelhet

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról