Természetes szépség a mindennapokban

Szponzorált tartalom

2018.október.9.

Ismerd meg a Dermaflora Natural Cosmetics 0% világát!

Biztosan sokszor hallottál már róla, hogy mennyi káros hatás éri bőrünket és hajunkat a mindennapokban. Éppen ezért minden eddiginél nagyobb figyelmet kell fordítanunk arra, hogy milyen kozmetikumokat választunk.

A legtöbb ápolószer gyors eredményt ígér, és használatukkal bőröd napokon belül sima és bársonyosan puha, arcod ragyogó, a hajad pedig selymesen fényes lesz. Ahhoz azonban, hogy ezeket a kívánt eredményeket gyorsan elérjék, számos ártalmas összetevőt tartalmaznak, amelyeknek hosszú távon több káros hatásuk is lehet.

Ilyen lehet például:

Küldetésünknek tekintjük, hogy a Dermaflora Natural Cosmetics 0% termékcsaláddal segítsünk neked és családodnak megoldani vagy akár megelőzni a fent említett problémákat. Éppen ezért termékeink megalkotásakor az egyszerűség vezérelt minket. Célunk mindössze annyi volt, hogy olyan terméket alkossunk, amely:

Termékeinkről nem állítjuk, hogy a bio vagy éppen az organikus készítmények közé tartoznak, mivel bár kevesen gondolják, de azoknak is számos előnytelen tulajdonsága lehet. Mi mindössze annyit teszünk, hogy természetes és tudományosan megkomponált összetevőket használunk, amely bárki számára megfelelő.

És hogy miért a Dermaflora Natural Cosmetics 0% termékeket válaszd a polcon lévő számtalan más kozmetikum helyett? Termékeink egyik legnagyobb előnye, hogy nem tartalmaznak semmilyen illatanyagot. Hiszen hiába mondják ezekről, hogy természetesek, sokszor mégis allergiás reakciót válthatnak ki. Mi ezeket az anyagokat tudatosan kerültük, elkerülve ezzel a káros hatásokat.

Emellett a Dermaflora Natural Cosmetics 0% minden terméke káros- és allergén anyagoktól mentes. Nem tartalmaznak alumíniumsókat, alkoholt, parabént, színezékeket, kőolajszármazékot és tartósítószereket. Hatékonyságukat a természetes összetevőknek és a bőrvédő, hidratáló hatóanyaguknak köszönhetik, így érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek számára is kiváló választás.

Kínálatunk három termékcsaládból áll: az aloe vera illetve az argánolaj és méz tartalmú ápolószerek valamint a sensitive termékek, amelyekben megtalálhatók az alapvető test-, haj- és arcápolási készítmények.

Termékeink közül dezodoráló családunkra vagyunk a legbüszkébbek, amelyek között roll-on, stift és gél stift is található. Ezeknek a legnagyobb előnye, hogy elősegítik a felhalmozódott káros anyagok távozását a bőrödből, miközben jó közérzetet és egész napos frissességet nyújtanak.

Itt azonban nem állunk meg, termékeinket folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy minél több ember számára lehetővé tegyük a természetes, káros anyagoktól mentes testápolást megfizethető áron.

Ennek során a Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk. Oszd meg velünk élményedet, tapasztalatodat termékeinkkel kapcsolatban, vagy egyszerűen írd meg nekünk az info@dermaflora.hu e-mail címen, hogy milyen további termékekre, terméktulajdonságokra van szükséged, hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Ez is érdekelhet

Az elmúlt 5 év 5 legjobb Netflix sorozata

Az elmúlt 5 év 5 legjobb Netflix sorozata

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói