Top 15: Kate Hudson legjobb frizurái

2015.augusztus.23.

Szeptemberi címlaplányunk, Kate Hudson filmjeit nagyon sokan ismerik és kedvelik, de még annál jobban a vicces, vagány és szerethető Kate-et. Karrierje 21 évesen indult be, amikor feltűnt a Majdnem híres című filmben. Bár előtte volt néhány szerepe, a 2000-ben mozikba kerülő kasszasiker után vált széles körben ismertté. A szerep eljátszásáért megnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Golden Globe díjat és jelölték Oscarra is.

kate hudson
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

És ezzel megszületett egy új stílusikon, akinek vörös szőnyeges szettjeibe mindannyian első látásra beleszerettünk. 2003-ban játszotta el Andie Anderson szerepét a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című vígjátékban, ami talán mai napig az egyik legismertebb szerepe. Ezen nem is lehet meglepődni, hiszen elképesztő alakítást nyújtott a filmben.

Nos, Goldie Hawn lányát mindig is a világ legszebb női között tartották számon, karrierjét laza, hullámos és szőke hajjal kezdte. Stílusban sok mindent kipróbált, de a színen szinte soha nem változtatott semmit. Amikor mégis, akkor is hamar visszatért a számára legelőnyösebb árnyalathoz.

Íme Kate Hudson top 15 vörös szőnyeges frizurája az elmúlt több mint 15 éves pályafutásából:

Top 15: Kate Hudson legjobb frizurái Szeptemberi címlaplányunk az egyik legnagyobb stílusikon.

Ez is érdekelhet

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói