Top 20: A Met gála legszebbjei

2014.május.9.

Az idei Costume Insitute által szervezett New York-i Metropolitan Múzeum gálája igencsak megosztó volt.

blake lively
Fotó: Rexfeatures

Először is a korábbiakhoz képest egy olyan témát és dizájnert választott a Sarah Jessica Parker, Anna Wintour, Bradley Cooper és Oscar de la Renta által levezényelt gála szervezői bizottsága, akit viszonylag kevesen ismernek. Ez egyrészt szomorú, pedig a múltszázad derekán nagyon is komoly hatást tett Charles James a nők öltözködési stílusára, másrészt pedig izgalmas ötletnek bizonyult. Továbbá, a vendégek közül nem mindenki tett eleget a dresszkódnak, mely pontosan ezt a kort és az amerikai tervező munkásságát hívatott felidézni.

Magunk részéről is nagy vitákba bonyolódtunk, nem igazán tudtunk dűlőre jutni abban, hogy ki volt a legjobban és ki a legrosszabbul öltözött sztár. Azt viszont egyöntetűen kijelenthetjük, hogy a 2014-es Met gála emlékezetes és kifejezetten sikeres volt. Ez utóbbi mellett már csak az is tanúskodik, hogy azonnal elindultak a Charles James rég elfeledett márkájának felélesztéséről szóló megbeszélések.

A bál 50-es évekbeli klasszikus témája ellen sokan fellázadtak, és inkább teljesen más oldalról közelítették meg a nőket és a nőiességet celebráló dresszkódot. Nos, ugyanez jellemezte a smink- és hajválasztást is. Blake Lively például kifejezetten örült a témának, és valóban ki is bontakozott a vörös szőnyegen. Saját bevallása szerint, ha bármilyen korban élhetne, akkor az mindenképpen a 40-es, 50-es évek lenne.

Nos, összegyűjtöttük a 2014-es Met gála legszebb és legizgalmasabb frizuráit és sminkjeit, melyekben te is gyönyörködhetsz galériánkban.

Kattints a fotóra:

Top 20: A Met gála legszebbjei Narancssára, lila hajak, ibolya színű szájak - A Met gálán bizony minden volt.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.