Fókuszban a francia balayage: magyar fodrász is döntős lett a L’Oréal Professionnel Style and Colour Trophy versenyén!

Szponzorált tartalom

2021.november.15.

Ismét megrendezésre került az egyik legrangosabb fodrászverseny, a L'Oréal Professionnel Style&Colour Trophy, melynek fókuszában 2021-ben a töretlen sikerű hajfestési technika, a francia balayage áll. Ha te is rajongsz a fodrász szakma művészi, profi vonaláért és mesteri technikáiért, akkor írd be a naptáradba a november 15-21. közötti napokat, amikoris szavazhatsz a 9 nemzetközi döntős munkáira! Az idei ráadásul számunkra különlegesebb alkalom lesz, hiszen a döntősök között a magyar fodrász, Tóth Márk is bemutatkozik. Támogatsd voksoddal Márkot, hogy közelebb kerülhessen a rangos verseny közönségdíjának elnyeréséhez!

Tóth Márk magyar fodrász és modellje, Szabó Zsófi
Tóth Márk magyar fodrász és modellje, Szabó Zsófi
Fotó: Karsay Katalin

Milyen is egy francia nő? Kifinomult, diszkrét, nőies, elegáns. Külseje harmonikus, minden részlet a helyén van, mégis természetes hatást kelt. Ugyanezt az érzést hozza az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb hajfestési technika, a francia balayage is, melynél a színárnyalatok finom egybeolvadásval jön létre a természetes szépségű végeredmény. Nem csoda, hogy sokan kérik fodrászuktól ezt a csodás hajfestési eljárást, és hogy a francia balayage lett a főszereplője az idei L'Oréal Professionnel Style&Colour Trophy fodrászversenynek is, melyen mintegy 4500 fodrász vett részt. A nemzetközi döntőt idén először online rendezik meg, amelynek indulói között Tóth Márk magyar fodrász is szerepel!

Az 1954-ben először megrendezett Style & Colour Trophy a világ leghosszabb ideje tartó fodrászversenye. A 2021 az első év, amikor a verseny digitális formában történik, így először nyitja meg kapuit a nagyközönség számára, hiszen mi is szavazhatunk kedvencünkre. A szavazásra 2021. november 15-21. között van lehetőség a https://styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com/vote-session/selected/1 weboldalon.

Szurkoljunk együtt Tóth Márknak, szavazz rá Te is astyleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com weboldalon!

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy a világ több országban is megrendezésre került. A hazai döntőn mérettette meg magát Márk is, aki végül nemcsak bezsebelte az 1. helyezettnek járó és a "legjobb francia styling" kategória díját, de beválasztották a 9 nemzetközi döntős közé is. Márknak egy, a pályamunkájához hasonló francia balayage technikával elkészített frizurát kellett elkészítenie a nemzetközi döntőre, modellje pedig a gyönyörű Szabó Zsófi lett.

A pályamunka francia balayage technikával készült
Fotó: Karsay Katalin

Mi pontosan a balayage technika?

A szó a francia balayer szóból ered, melynek jelentése „seprés”. A balayage hajfestési technika különlegessége, hogy a haj természetes színénél néhány árnyalatnyival világosabb színt visznek fel meghatározott területekre, általában a hajvégekre, a „napszítta” hatása elérésének érdekében. A festék felvitelekor a fodrásznak ügyelnie kell a sötét és világosabb szín közötti harmonikus átmenetre, hogy a hajszín természetes hatású maradjon.[1]

A gyönyörű Szabó Zsófi frizurája magáért beszél
Fotó: Karsay Katalin

Támogasd Te is Márkot egy szavazattalIDE kattintva, hiszen minden vokssal közelebb kerül ahhoz, hogy hazavigye a közönségdíjat! Ez hatalmas siker lenne olyan országokkal versenyben, mint Ausztrália, az Egyesült Államok, Franciaország, Japán, Kanada, Mexikó, Oroszország vagy Olaszország.

Forrás:

[1] https://hu.wikipedia.org/wiki/Hajfest%C3%A9k

Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően