Új frizuratrend: a beach waves

2015.június.24.

Ha szereted a természetességet, de szeretnél jól ápolt lenni és nőies, a menő A-List Szépségszalon tippje épp neked szól!

Huncut és friss nyári frizura, igazi tengerparti hullámok
Huncut és friss nyári frizura, igazi tengerparti hullámok

Frissítsd fel a megjelenésedet a nyári hónapokra, légy friss, csábító! Ehhez a megújuláshoz egy fő trükk lehet, ha kipróbálod az úgynevezett beach melírt és elkészítteted a beach waves frizurát! A hollywoodi sztárok imádják ezt a fazont, ezért is döntött úgy az A-List Szépségszalon, hogy a vendégek figyelmébe ajánlják. A nyári, lenge öltözetekhez, visszafogottabb, bájosabb, kevesebb sminkhez nagyon jól illik majd ez a lágyan leomló, könnyed frizura.

Mit is jeletenek a trendi kifejezések? A gyönyörű, napszítta és természetes hatású szőke tincsek biztosan neked is tetszenek. Ki ne szeretné kipróbálni ezt a fajta, erőlködés nélküli szexisséget! A beach waves a gyönyörű, hullámos frizurát jelenti, melyet a tenger hullámai ihlettek és a strandolás élményét idézi fel mindennapi tartósságának köszönhetően.

Az A-List szalon nevét is onnan kapta, hogy éppen olyan minőségű frizurákat készítenek a vendégeiknek mint a sztárfodrászok a vörös szőnyeges sztároknak. Nem kell Hollywood-i szupresztárnak lenni ahhoz, hogy minőséget, odafigyelést kapjon az ember! A szalonban használt Redken termékek is jelzik a szolgáltatás színvonalát, biztosan te is imádod ezt a beautymárkát, mert egyszerűen minden termékük valóságos csoda! Minőségi szolgáltatások jellemzik a szalont, professzionális, prémium minőségű termékekkel, amit a Redken képvisel, ráadásul ezt a minőséget jelenleg csak náluk kapod meg, mert itthon ők számítanak a kizárólagos Redken Szalonnak. Divatos hajfestésekeket készítenek határok nélkül –azaz bárkinek, bármilyen hajszínből el tudnak készteni bármit a kíméletes, Redken olajalapú hajfestékével.

A nyári napsütés igénybe veszi a hajadat, a Redken termékei kifejezetten erre az időszakra kínálnak vitamindús megoldást

A szalon szakemberei segítenek neked az otthoni helyes hajápolás megtanulásában is, tanácsokkal látnak el és ajánlanak konkrét termékeket is. Nyáron például speciális ápolást igényel a frizurád, ezt nem érdemes elbliccelni, hiszen a napsugárzás, a klóros víz nagyon csúnyává teheti a tincseidet. A Redken Color Extend Sun például tökéletes választás lesz ahhoz, hogy a festett frizurád színét sokáig megőrízd teljes pompájában.

Ez is érdekelhet

Evan Peters-ben a stáb tartotta az életet Jeffrey Dahmer-sorozat forgatása alatt

Evan Peters-ben a stáb tartotta az életet Jeffrey Dahmer-sorozat forgatása alatt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói