Új szépségtrend! Megőrülnek a horrormaszkért a sztárok

2016.június.3.

Ha követsz néhány hírességet az Instagramon, akkor már talán te is láttad, hogy ijesztő maszkos fotókat posztol némelyikük magáról.

A fehér, alulról fénylő maszkban egyrészt a szülő anyja sem ismerne rá senkire, cserébe viszont biztosan a szívdermedést hoznák bárkire, ha előugranának a sarokból. Ezekkel az inkább félelmetes képekkel azonban nem az a sztárok célja, hogy riogassák a követőiket, egyszerűen csak arról van szó, hogy egy új szépségőrületnek hódiolnak.

A LED-fény terápia, merthogy erről van szó, a különböző színű fényekkel kezeli a bőrt, a kék például az aknékat okozó baktériumokra jelent problémát, míg a vörös fény serkenti a kollagén termelés, kisimítja a ráncokat. Más-más színű fény csökkenti a fájdalmat, és a pikkelysömört. Nemcsak a fény színe, de annak intenzítása is befolyásolja a kezelést.

Kourtney Kardashian a maszkban:

Olyan hírességek rajonganak a LED-fény terápiáért, mint Kate Hudson, Jessica Alba, és természetesen a Kardashian-lányok is kipróbálták már. A hírességek többsége egy Los Angeles-i plasztikai- és szépségklinikán öltik fel a maszkot. A kezelés egyáltalán nem olcsó, de kisebb kézi készüléket már egészen baráti áron is lehet szerezni. A fényterápiát legalább heti egy alkalommal, 20 percig javasolják, és az első tapasztalatok szerint elképesztően hatásos az öregedésgátlásban. Egyszer tuti, hogy kipróbáljuk!

Sosem találnád ki, de Kate Hudson viseli a LED-maszkot:

Itt pedig Jessica Alba:

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói