Pucérkodj a fürdőszobában, válts csomagolásmentes piperékre!

2022.április.23.

Ünnepeld a Föld napját minden nap és tégy határozott lépéseket az ökotudatosság felé. De ne izgulj, kis lépésekben is haladhatsz, a lényeg, hogy törekedj a tudatosságra. Kezdd a fürdőszobaszekrénnyel! Használd el bontott termékeid (ezután dobd a szelektív szemetesbe!), majd helyettesítsd őket csomagolásmentes alternatívákkal. A kényelemről és az illatos piperékről nem kell lemondanod, sőt mindig izgalmas új beauty cuccokat kipróbálni, nem igaz?

Pucérkodj a fürdőszobában, válts csomagolásmentes piperékre!
Fotó: Getty Images

Védd a bolygót hajmosás közben is!

A méltán híres szilárd samponok, amelyeket úgy alkottak meg, hogy a hajad és a bolygót is kíméld használata közben! Próbáld ki és élvezd a gyönyörű és fényes hajad, használd addig, amíg végül teljesen el nem fogy!

Szilárd sampon tisztító frissesség L'OCCITANE 4350 Ft
Fotó: L'Occitane

Tüntesd el a balzsamod!

Ha már hajmosás, akkor hajunk hidratálásáról se feledkezzünk meg! Hajszálaid bársonyos tapintásáról és könnyen fésülhetőségéről sem kell lemondanod, hogy megóvd környezeted! Lelkiismeretfurdalás nélkül ápolhatod azt, felesleges hulladék termelése nélkül! A balzsamok is elérhetőek már szilárd verzióban, használat után pedig nincs mit a szemétbe dobni. Hát nem csodás?

Szilárd balzsam töredezett hajra FOAMIE (Shake Your Coconuts) 1520 Ft
Fotó: Lovebrands

Dezodorálj okosan!

Természetes kontroll az izzadás ellen, fenntartható módon. Bizony, a kiürült dezodoros flakonoknak is véglegesen búcsút inthetsz! Viszlát szeméttermelés, helló szilárd izzadásgátló!

Szilárd dezodor LAMAZUNA 4031 Ft
Fotó: Ecco verde

Vissza a hagyományos szappanhoz!

Oké, talán a tusfürdők szilárd változatát, a hagyományos szappant nem kell bemutatni. De egy gyorsan fogyó termékről van szó, nem mellesleg, ezt a legkönnyebb lecserélni a tudatosság jegyében. Ráadásul most mutatunk egy multifunkciós terméket, ugyanis ez a Cera Ve szappan a legextrémebb sminkedet is maradéktalanul eltávolítja!

Hidratáló szappan CERAVE 2299 Ft
Fotó: CeraVe

Sminked is lehet csomagolásmentes!

És hogy milyen sminket moss le a fent említett szappannal? Hát csomagolásmenteset! A LUSH üzleteiben és a webshopon is elérhetőek pucér korrektorok, alapozók, de még rúzsok is! Mi imádjuk!

Rúzsutántöltő LUSH (Liverpool) 3590 Ft
Fotó: Lush Cosmetics

Ez is érdekelhet

Füstfelhővel tiltakozott egy csapat aktivista a családon belüli erőszak ellen Cannes-ban

Füstfelhővel tiltakozott egy csapat aktivista a családon belüli erőszak ellen Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!