Felfrissült a L´Occitane Verbena-kollekciója

2013.július.16.

Provence-ról sokaknak a levendula jut az eszébe, de a térség időről időre más csodálatos növények illatával is megtelik.

Nyaranta például a provence-i piacokat a vasfű, azaz a verbena jellegzetes citromos illata teríti be. A Provence-ban őshonos, és a mediterrán térségben meghatározó növény tulajdonságait a szépségipar is régóta felfedezte, ahogy ezt a L´Occitane példája is mutatja.

A főleg provence-i összetevőkkel dolgozó L´Occitane organikus verbenakivonatot tartalmazó, szikrázó illatú Eau de Toilette-jei eddig is üdítően hatottak, de az idén megújult kollekció most még inkább felfrissít a nyári hőségben. A jellegzetes citromillatú termékek új csomagolásban és új alapanyagokkal támogatva kerülnek a polcokra.

A termékcsalád alapköve a klasszikus Verbena Eau de Toilette, amelyből a legközvetlenebbül érezhetjük a zúzott levelek és a citrus gyümölcsök zamatát. A Verbenát használva elénk tárul Provence lelke, és testünk és elménk is felfrissül.

Akinek ízlik az illat, de túl lágynak vagy kifinomultnak tartja a Verbenát, az bátran fordulhat a Citrus Verbenához, amely az organikus verbenakivonat zamatosabb, gyümölcsösebb változata. A citrom és grapefruit olajesszenciákkal gazdagított Citrus Verbena fanyar és harsány Eua de Toilette, napsütötte, de mégis hűsítő édesség a bőrnek.

Van aki csak citrommal, van, aki gyümölcsökkel, és van, aki mentával szereti kérni a limonádét. Nekik ajánljuk a Mint Verbenát, a Verbena-kollekció legújabb darabját, amely a verbenakivonat mellett citrom-és menta olajesszenciát tartalmaz, illatában pedig a lime és a grapefruit zamata is felfedezhető. Mintha egy finom citromos sorbet-val kenegetnénk magunkat, csak ez nem hagy nyomot és nem ragad, az illata viszont sokáig tart!

A különböző kiszerelésben kapható Verbena Eau de Toilette-ek mellett a kollekció további kozmetikumokat tartalmaz, a jellegzetes ezüstös levelet ugyanúgy láthatjuk fürdősón, habfürdőn, frissítő tusfürdőn, arc-és testpermeten, és természetesen fényvédő faktoros testápolón is.

Ez is érdekelhet

Révbe ér a kilencvenes évek gyereksztárja? Eljegyezték Lindsay Lohant

Révbe ér a kilencvenes évek gyereksztárja? Eljegyezték Lindsay Lohant

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe