Feszes a tempó? Itt vannak a legjobb bőrfeszesítő termékek a narancsbőr ellen

2017.március.28.

Rohamléptekkel közelít a bikiniszezon, de te még mindig a téli nassolásból "visszamaradt" párnácskáid miatt szomorkodsz? A mozgást és a bőrfeszesítést sohasem késő elkezdeni, sőt, e kettőt kombinálva kicsit gyorsabban is megérkezhet a várva várt hatás, mintsem gondolnád.

Feszes a tempó? Itt vannak a legjobb bőrfeszesítő termékek a narancsbőr ellen
Fotó: Pinterest

Mozgásra fel!
Futás, biciklizés, úszás – bármit is sportolsz rendszeresen, egy kis plusz mindig elfér, mondjuk az esti filmnézés közben pár perc lábemelés vagy felülés, néhány kargyakorlat kis súlyzókkal, vagy reggel egy laza gyakorlatsor. A bőröd rugalmasabb lesz, és közben szépen formálódnak az izmaid.

Narancsbőr, cellulit vagy cellulitisz?
A cellulitisz orvosi kifejezés, a laza kötőszövet gyulladását jelenti, ami fájdalommal is járhat. A cellulit pedig a bőr irha rétegében lerakódott salakanyagokat jelenti, amelyek a körülötte lévő szövetekből magukhoz vonják a vizet, és göböcskéket képeznek. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, ezek a csomók roncsolják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felülete egyenetlenné válik, és létrejön a narancshéjhoz hasonló bőrfelszín.

Fotó: Pinterest

A feszes bőr ellenségei a…
Dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, a nem elegendő vízfogyasztás, a mozgáshiány, a sok cukros, szénsavas üdítő, a C-vitaminban szegény étrend. Ha ezekre figyelsz, máris teszel valamit a szép bőr érdekében!

A krémeken túl
A bőrfeszesítő krémeken, testápolókon, géleken túl feszesítő olajat vagy akár zuhanyzás közbeni testápolót is beiktathatsz a beauty rutinodba. Az is segít, ha napi szinten hideg-meleg vizes váltózuhannyal frissíted fel a hasad, a feneked és a combod bőrét. A masszírozás is jó megoldás, serkenti a vérkeringést, ezáltal fokozza a lerakódott káros anyagok kitisztulását.

Q10Plus Zuhanyzás Közbeni Bőrfeszesítő Testápoló, NIVEA, 1699 Ft/ 250 ml

Golden Green Bőrfeszesítő testápoló, STELLA, 1682 Ft/1000 ml

Zuhanykefe, THE BODY SHOP, 4190 Ft


Vannak olyan professzionális kezelések, amelyek nagyon látványos eredményt hozhatnak. A bőrfeszesítő eljárások között az egyik legújabb kezelés az úgynevezett Maximus TriLipo kezelés, aminek lényege, hogy rádiófrekvenciás energiával felmelegítik a lipideket raktározó sejteket, ezáltal azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt, amit a kezelés azonnal el is távolít. A rádiófrekvenciás energia feszesíti a bőrt, hosszú távon megújul a kollagén-állomány.

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla