Fura ecsetek a MAC-től

2014.január.17.

A Mac most olyan ecseteket dobott a piacra, amelyek tényleg forradalmasítják a sminkelést! Azonnal szerezz egyet és próbáld ki!

Az ecseteket a könnyed és egyenletes alkalmazás érdekében ergonomikusan alakították ki. Dús, selymes, szintetikus szálaikat úgy tervezték meg, hogy mesteri módon vegyék fel és minden egyenetlenség nélkül vigyék fel a termékeket. A három méretben kapható Linear 1, Oval 3 és Oval 6 speciális markolatú nyelét tökéletesen kezelhetőre alkották, hajlított hegyének köszönhetően pedig a kéz és az ujjak kikerülnek a képből az abszolút pontosság érdekében.

Interjú a szakértővel
Nick Gavrelisszel, a MAC Cosmetics globális termékfejlesztési osztály alelnökétől mindent megtudhatsz Te is!

Mik voltak a katalizátorok, amelyek a Masterclass ecsetkollekció kifejlesztését ihlették? Mi teszi a dizájnt olyan forradalmivá?


Néhány éve a tréning és fejlesztési osztályon elkezdtünk azon gondolkodni, hogyan tervezzük újra a sminkecsetet úgy, hogy jobb- és balkezesek számára egyaránt könnyebbé tegyük saját maguk sminkelését. A kutatás visszavitt bennünket az ecsettervezés kezdeteihez, amikor a nyél még fából vagy csontból volt, az ecset feje pedig madártollból, állatszőrből vagy emberi hajból. Ezeket az ecseteket (primitív festékekkel) események és történetek lejegyzéséhez használták. Végül aztán az ecset az arc felé fordult, új lehetőségeket adva az őskori embernek a kreatív önkifejezésre. A Masterclass ecseteket úgy terveztük, hogy közben ezek az első ecsetek jártak a fejünkben.

Miben különböznek a jelenleg használt hagyományos sminkecsetektől?


Három különféle űrt is betöltenek. Először is kielégítik a kezdő vásárló szükségleteit egy olyan ecsetre, amely kevésbé félelmetessé teszi saját magunk kisminkelését. Másodszor, szükség van olyan szintetikus szálakra, amelyek természetesnek hatnak, ugyanakkor gyönyörű és tökéletes végeredményt biztosítanak.

Három különböző méret van. Hogyan használjuk őket, és milyen termékeket javasol egyik vagy másik ecsethez?


A Masterclass ecseteket az arc síkjainak megfelelően alakítottuk ki, a szálak kötegeinek alakját pedig úgy, hogy alkalmazkodjanak az arc különböző felületeihez és kontúrjaihoz. Könnyed vonásokkal használjuk őket, ne körkörösen. Három ujjunkkal fogjuk meg az ecsetet, és helyezzük annak a területnek a kezdetéhez, amelyet le akarunk fedni. Húzhatjuk vagy tolhatjuk is, ahogy természetesebbnek érezzük. Figyeljük meg, hogy a Masterclass ecsetek használatakor a kéz elfelé fordul attól a területtől, amelyet látni szeretnénk. Nem takarja el a kilátást, mint a hagyományos ecseteknél.

Oval 6: Remekül használható alapozók és púderek alkalmazására az egész arcon. Próbálja bronzosítóval és pirosítóval kiemelni a járomcsont környékét!

Oval 3: Sarokformázót is tartalmaz, amely lehetővé teszi krémek árnyalását és keverését, vagy a szemfesték felvitelét. Nagyon alkalmas alapozó felvitelére is az arc bizonyos részein: a szem alatt, a szem belső szögleténél vagy az orr két oldalán.

Linear 1: Szálak egy rövid, keskeny sorának segítségével jól koncentrálható a termék a szempillavonalon. Ezzel az ecsettel tökéletes vékony vonal húzható a felső szempillavonalon, vagy az alsó szempillavonal alatt. Használható a szemöldök kitöltésére és kihúzására is, vagy határozott vonalat húzhatunk vele körben az ajak mentén. A Linear 1 ecset különösen hasznos különleges sminkeffektekhez, ha éles vonalakat és egyenes formákat akarunk alkotni.

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez