Ha te is unod az időigényes arcpakolásokat, akkor a FOREO UFO okos arcmaszk készüléket neked találták ki

2018.május.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az ismert svéd szépségápolási márka, a FOREO bemutatja a világ első okosmaszk készülékét, az UFO-t (Ur Future Obsession). A hiperinfúziós technológiára és LED-fényterápiára épülő beautyeszköz a nemzetközi bevezetés után májustól a szép bőrre vágyó magyarok számára is elérhető.

Ha te is azok közé tartozol, akik unjak vagy egyszerűen nincs idejük 20 percet ücsörögni még otthon sem egy arcmaszkban, az nagyon fog örülni, hogy a FOREO UFO használatával ez az idő lecsökken csupán 90 másodpercre. Mi már kipróbáltuk, és azonnal magával ragadott a könnyed, magától értetődő kezelése, a rendkívül gyors felvitel és persze a végeredmény, a ragyogó, friss, üde arcbőr.

A FOREO UFO terméke 6 különböző technológiát ötvöz a tökéletes arckezelésért: a hiper-infúziós eljárás során, a melegítés hatására a pórusok megnyílnak, a T-Sonic™ pulzálások a bőrbe juttatják a hatóanyagokat, a krioterápia pedig segít a bőrbe zárni a hatóanyagokat. Az UFO a másfél perces kezelés alatt háromféle LED-fényterápiát aktivál: a kék fény a pattanások ellen veszi fel a harcot, a zöld világosító, a vörös pedig anti-aging hatást vált ki. A maximális hatás és az arc nyugtató hatású masszírozása érdekében az egyes kezelésekhez gondosan összehangolt hőmérséklet és pulzálási intenzitás társul.

Használd akár a munkahelyeden is, mindössze másfélpercet vesz igénybe:

Fenékmaszk a legújabb trend! Ha szereted az arcmaszkokat, ezt látnod kell!

Fenékmaszk a legújabb trend! Ha szereted az arcmaszkokat, ezt látnod kell!

A koreai maszktudomány és a svéd szépségtechnológia találkozása
Az UFO készülék okos maszkjait Koreában, a szépségápolás fellegvárában gyártják. Az egyszer használatos maszkok puha mikroszálból készülnek és nem tartalmaznak parabéneket, phenoxyethanolokat, szilikont, ásványi olajokat és disodium EDTA-t, amelyek a legtöbb, hagyományos arcmaszkban megtalálhatók.

Az UFO-hoz jelenleg két arcmaszk elérhető:
• Make My Day (nappali) – hialuronsavval és vörös algával
• Call It A Night (éjszakai) – ginzenggel és olívaolajjal

A beauty-tech eszköz képes az okostelefonokkal történő kommunikációra is. A kezeléseket a FOREO iOS vagy Android verziójú telefonos applikációjából is beprogramozhatjuk, saját archasználati rutinunkhoz illesztve.

Hogy használd?

1. Rögzítsd a maszkot az UFO készülékhez.
2. Nyomd meg a gombot a készülék bekapcsolásához és a Make My Day kezelés aktiválásához. A gomb ismételt megnyomásával aktiválhatod a Call It A Night kezelést.
3. Az UFO készüléket az arcodon végigsimítva 90 másodpercig élvezd a kezelést. A kezelések közötti váltást 2 gyors pulzálás jelzi.
4. 3 gyors pulzálás jelzi a kezelés végét. Ekkor távolítsd el és dobd ki a maszkot. Vízzel öblítsd le az UFO készüléket és hagyd megszáradni.


A 90-másodperces kezelést nyújtó okos-maszk, az UFO májustól a magyar vásárlók számára is elérhető a Douglas Parfümériákban és online megvásárolható a Douglas webshopjában és a https://www.foreo.com/ufo oldalakon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője