Hatékony megoldás testszag ellen

2014.március.28.

Nincsenek foltok, se szag, csak isteni illat.

Amikor a hónalj nyirokcsomóinak működése fokozódik, több verejték képződik. Erősödik a szag és a ruhán is átüthetnek csúnya és ciki foltok. A verejték általában baktériumokkal keveredik, ezért alakul ki a nem túl kellemes testszag. Bár a jelenség zavaró, normális és lehet ellene tenni.

Itt a két legújabb kedvencünk!

Próbáld ki az új, Dove Maximum Protection Pomegranate & Verbena krém dezodort, amely a TRIsolidTM technológiának köszönhetően maximális izzadás elleni védelmet nyújt, miközben az egynegyed rész hidratáló összetevőnek köszönhetően ápolja a bőrt. A Dove Maximum Protection izzadásgátló krém dezodor kétszer erősebb* izzadás elleni védelmet biztosít. Mikrokapszulái segítenek felvenni a harcot a testszag ellen.
1599 Ft/45 ml

Rexona Maximum Protection Confidence krém dezodor
A Rexona Maximum Protection nagyhatékonyságú izzadásgátló megbízható védelmet nyújt a verejtékezés ellen, felveszi a harcot a kellemetlen szagokkal és bőrápoló összetevőt is tartalmaz. A Rexona Maximum Protection kétszer erősebb izzadás elleni védelmet, és az eddigi leghatékonyabb Rexona védelmet biztosítja. A legjobb hatás érdekében a terméket este, lefekvés előtt ajánlott használni. A TRIsolidTM formula alvás közben kialakíthatja maximális izzadás elleni védelmét. Ez a védelem másnap, még zuhanyzás után is végig tart. A Rexona Maximum Protection reggel is használható.

1399 Ft/45 ml

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod