Idézd fel a végtelen nyár érzését a Versace legújabb illatával!

Szponzorált tartalom

2020.november.12.

A Versace idén ősszel nosztalgikus hangulatot teremt legújabb illatával, amellyel képzeletben a kristálytiszta tenger partjára repít bennünket és még a zord téli időben is újra feleleveníti számunkra a nyári emlékeket.

Idézd fel a végtelen nyár érzését a Versace legújabb illatával!
Fotó: versace

Az új illat, ami a Dylan Turquoise névre hallgat, a Versace Dylan Blue illatcsaládjának legújabb tagja, ami tökéletesen kiegészíti a két meglévő férfi és női Dylan Blue illatot.

"Egy illat, amely egy lakatlan szigetre repít bennünket, ahol a szikrázóan kék ég találkozik az kristálytiszta vízzel. A tengeri fuvallat lágyan simogatja a bőrünk, felébresztve az érzékeket, a lélek megújul. Egy illat, amely a nap melegére és a nyári napokra emlékeztet. A Dylan Turquoise egy óda a Versace nő érzékiségéhez." – mesél az új kreációról Donatella Versace.

A Dylan Turquoise Eau de Toilette egy igazi ékkő a Versace illatok között. A virágos-fás-pézsmás családba tartozó illat fejjegyében a lédús Primofiore citrom, a mandarin és a rózsabors frissességével indít, majd a szívjegyben teljesedik az olyan üde és egzotikus jegyekkel, mint a jázmin, a frézia, a fekete ribizli vagy a guava. Az alapjegy a fás jegyek és a pézsma érzékiségére épül, amelyet egy különleges összetevő, a biotechnológia segítségével, cukornádból kifejlesztett Clearwood esszencia egészít ki, melyben a borostyán és a fás aromák lágysága egyesül.

Fotó: versace

Az új illat különlegessége, hogy a gyártás során mind a parfüm összetevőire, mind a csomagolás környezetbarát mivoltára nagy hangsúlyt fektetett a márka. Az illat a legkiválóbb minőségű természetes és szintetikus összetevőkből készült, melyek kizárólag lekövethető és fenntartható forrásokból kerültek beszerzésre a világ minden tájáról. Az illatösszetevők megfelelnek a legszigorúbb környezeti és társadalmi fenntarthatósági követelményeknek, a zöld kémia alapelveinek, továbbá a legújabb biotechnológiai kutatások eredményeinek előnyeit is élvezik. Az illat nyersanyagainak több, mint 85%-a biológiailag lebomló, így használata kíméletesebb a környezettel szemben is.

Fotó: versace

A Dylan Blue illatok lenyűgöző, kék árnyalatú üvege a tenger vizének lélegzetelállító kékjét idézi, így nem is volt kérdés, hogy az illatok legújabb reklámkampányait a gyönyörű Szardínia egy kicsi, elhagyatott szigetén forgatják le. A Dylan Turquoise arcaként Hailey Bieber mutatkozik be, aki a tökéletes Versace nőt alakítja, előremutató és fiatalos stílusával válik a márka múzsájává. A reklámfilmben feltűnik még a Dylan Blue Pour Femme és a Dylan Blue Pour Homme legújabb arcai, a szupermodell Bella Hadid és Louis Baines is, akikkel egy ábrándos, színes, de abszolút autentikus Versace álomvilág került megalkotásra.

Nézd meg itt:

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla