Mindent a hosszú tincsekért!

2014.március.11.

A hajhullás, a ritkulás nagyon kellemetlen tünetek. Az is, ha egy bizonyos hossz után akármit is teszel, nem nő jobban a frizurád. Van megoldás, de nem egy perc alatt láthatod majd a végeredményt. Türelem, ígérjük, hogy szép hosszú hajad lesz!

Ha nem a genetika a hibás
Tudtad a hajritkulás egyik fő oka a túlzásba vitt formázás? Festeted, vasalod, lakkozod, és még sorolhatnánk? Akkor picit lassíts, hagyj időt a hajadnak! A relaxációs idő alatt használj dúsító hatású sampont és pakolást.
Ha elvékonyodóban van

Sajnos ez nagyon sok nőt érint. Ennek okai között szerepelhet a rossz táplálkozás, a hormonális változások, a túlzásba vitt formázás és a túl sok vegyi anyag. Elkerülheted a ritkulást, ha nem veszel túl erős hajlakkokat (mondjuk maximum közepes tartásút). Vagy ha a balzsamot ezentúl még csak véletlenül sem viszed fel a fejbőröd közelébe, mert az eltömítheti a pórusokat. Azzal is sokat segíthetsz, ha nem viselsz sűrűn copfot, kontyot és nem nehezíted tovább a hajszálaid életét.


A szakértő, Lee Stafford segít
"Vendégeim gyakran panaszkodnak arra, hogy nem nő tovább a hajuk egy bizonyos hossz után, akármit is csinálnak vele. Hogy megoldjam ezt a problémájukat, kialakítottunk egy termékcsaládot, rituálét."
Hajnövekedést serkentő sampon ritka, illetve vékonyszálú hajra
Volument ad, a növényi protein alapú összetevői belülről segítik a haj növekedését. A zöldtea kivonat antioxidáns hatású, az extra fényről pedig az alma és citrom kivonat gondoskodik. Így használd: Samponozd be a vizes hajad, habosítsd fel, majd öblítsd le alaposan és a Hajnövekedést Elősegítő Kondicionálóval folytasd a hajápolást. 2790 Ft


Hajnövekedést serkentő, krémes állagú kondicionáló ritka, vékonyszálú hajra
A növényi protein alapú összetevői belülről segítik a haj növekedését. A zöldtea kivonat antioxidáns hatású, az extra fényről pedig az alma és citrom kivonat gondoskodik.

Így használd: a Hajnövekedést Elősegítő Sampon lemosása után vidd fel egyenletesen a vizes hajra, a hajtőtől a végek felé. Öblítsd le alaposan. 2790 Ft

Hajnövekedést elősegítő, hajszerkezet javító ápolómaszk minden hajtípusra
Növényi protein alapú összetevőivel az ápolómaszk alaposan megtisztítja a fejbőrt, belülről hidratálja és táplálja a hajszálakat. A maszk csökkenti a fejbőr irritációját, a sejtek öregedését és a hajhullást. Elősegíti az egészséges és erős hajszálak növekedését. A növényi kivonatokban (alma, cukornád, citrom, kamilla, tengeri algák) gazdag, tápláló pakolás, javítja a haj tömegét és tapintását.

Így használd: a Hajnövekedést Elősegítő Sampon és Kondicionáló között használd az ápolómaszkot minden hajmosásnál. Nagyobb mennyiséget vegyél a tenyeredbe és masszírozd be a fejbőrödbe és vidd fel a hajadba. 5 perc után alaposan öblítsd le és jöhet a Hajnövekedést Elősegítő Kondicionáló. 3190 Ft

A termékeket itt is megveheted! www.salontrend.com

Ez is érdekelhet

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.