Olaszországba mennél a nyáron kevés pénzből? Elérhetőbb, mint gondolnád!

Szponzorált tartalom

2019.április.1.

Az érett tavasz tipikusan az az időszak, amikor egyre többet gondolunk a nyárra. A tél hidege lassan emlékké halványul, és bőrünk ezerrel szívja be a napból áradó meleget és D-vitamint. Egyre gyakrabban hangzanak el az első kérdések is a nyárról. Nos, te hova mész nyaralni?

A nyaralással, utazással kapcsolatban mindenkinek más ugrik be, más kép lebben fel a lelki szemeink előtt. Van, aki a városnéző túrákon érzi jól magát, mások a természetben frissülnek fel, megint csak mások gasztro-túrát, vagy inkább tengerparti henyélést terveznek a pálmafák alatt, koktéllal a kézben. Persze a legjobb, ha mindezt egy helyen megkapjuk, nemigaz?

Szóval tervezgetsz, készülődsz, foglalsz. Ám ahogy közeledik a régóta várt pihenés, úgy gondolhatsz egyre gyakrabban a ruhatáradra, kellékeidre is. Az a ruha már ezeréves, ennek kikopott az ujja, ez a gatyó meg már túl bő vagy túl szoros, sőt, a fazonja ki is ment a divatból! A sminkes asztalodat se hagyd ki a leltározáskor, nehogy az utolsó pillanatban döbbenj rá, hogy kifogyott a kedvenc rúzsod vagy hidratáló krémed, állandóan kitörik a szemceruzád hegye, testápolóból is kellene egy új eresztés, vagy a púderedből már csak morzsák maradtak. Hiába, egy kis shoppingtúra mindig jól jön, ráadásul jót tesz testnek, léleknek is!

Van egy szuper hírünk!

A helyzet az, hogy tapasztalatok igazolják: ha egy nő betéved egy drogériába, mondjuk "csak egy samponért", sok esetben bizony egy kisebb kupacnyi termékkel a kosarában távozik a pénztártól. És miért ne köthetnéd össze a kellemest a szükségessel? Egy kis felújítás, egy kis shopping és egy szuper ajándék, akár egy ingyen kiruccanás a csajokkal a lenyűgöző Milánóba!

A játékban résztvevő termékek listáját is megtalálhatod a nyereményjáték oldalán, a vásárlás után pedig csupán annyit kell tenned, hogy feltöltöd a blokk AP kódját vagy az online rendelési számot a nyerotavasz.dm.hu oldalra. És máris benne vagy az értékes ajándékok lehetséges tulajdonosai között!

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla